breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Έμπαινε Βερβεσέ, έμπαινε. Σεισμός, σεισμός Δημήτρης Βερβεσός, αδέρφια.

 

Τι Πολάκης και κάθε λογής ψεκασμένος. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ο Μητσάρας, γουστάρησε λίγο γενεθλιακό χαβαλέ και συνωστισμό και πέσανε να τον φάνε.

 

Αφού ρε στο γραφείο του στο σύλλογο ο άνθρωπος έχει τρία μηχανήματα, που σου κάνουν...αέρα. Όχι στα πανιά σου, αλλά στα...νεφρά του.

 

Ναι ρε, τα μηχανήματα τον κόβουν μαχαίρι τον κορωνοϊό. Διότι μπορεί αλλιώς ο πρόεδρος να χορέψει ζεμπεκιά το «τούρνε και τούρνε, τούρνε ναι, πες μου Δημήτρη μου το ναι».

 

To είπε λοιπόν το ναι η προεδράρα και ανοίχτηκαν κάτι σαμπάνιες από το διπλανό μάρκετ, πετάχτηκαν και δυο πάκα χαρτοπετσέτες, έφαγαν και την τούρτα οι δικοί του. Την τρίχα τριχιά την κάνατε, ρε. 

 

Επειδή ο άλλος ο συνεργάτης του άναψε τσιγάρο σε  κλειστό χώρο; Στείλτε το Χαρδαλιά να τον γράψει, ρε; Αν σας βαστάει. Γιατί βάζει ο Βερβεσός τον Κούγια και του τραβάει του Χαρδαλιά και του Τσιόδρα μια μηνυσάρα μέχρι τον Άρειο Πάγο, γιατί δεν επετράπη να ασκήσει το συνταγματικό του δικαίωμα στο τσιγαράκι και άντε να ξεμπερδέψει μετά το δίδυμο.

 

Είδες δικηγόρο; Άσε τον να κάνει το κέφι του.  Γιατί σου την κάνει την αγωγή στο πιτς φιτίλι και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν ήταν στο πάρτι καμιά 6 ανιψιές του, ζωή να έχουν, ο γιος και ο προπάππους του.

 

Τέλος. Πρέπει να τον καλέσει ο Σπυρέτος ο Παπαδόπουλος στην εκπομπή του, να χορέψει το «θα ανέβω και θα τραγουδήσω στο πιο ψηλότερο βουνό», να χαρούμε και εμείς. Να πέσει και κανά πιατικό, από τα γνήσια ε, τα πορσελάνινα,  να χορέψει και κανά χανουμάκι του Σπύρου. Να πώς συνωστίζεται μετά ο άνδρας, κυρίες και κύριοι. 

 

Τζάμπα του χόρεψε του Ηρώδη η Σαλώμη το χορό με τα επτά πέπλα και έτρεχαν τα σάλια του;

 

Όχι συντρόφισσες, φεμινίστριες. Η ζωή τραγούδι θέλει, τέρμα τα προβλήματα.

 

Θα μου πείτε, εδώ πεθαίνουν εκατοντάδες καθημερινά και οι εντατικές είναι γεμάτες με συνανθρώπους μας, που δίνουν τη μάχη της ζωής τους. Δίκαιο έχετε.

 

Όπως και ο Βερβεσός.

 

Και αν απορήσετε πώς γίνεται να έχουν όλοι δίκαιο. Στην Ελλάδα ζούμε αδέρφια.  Ο λαός τραγούδι θέλει, τέρμα τα προβλήματα, χόρεψε το τσιφτετέλι κι όλα πια βλαστήματα. 

 

Άφεριμ.


Πολάκης
Βερβεσός
πάρτι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής