breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Καιρό είχαμε να ακούσουμε τον Πανούλη στα τέσσερα, τον ΑΝ.ΕΛΛ. ρε. Έχασε την εξουσία και τον βάρεσε στο κεφάλι, αφού έγινε σαν τσίρος.

 

Πού είναι τα κιμπαριλίκια, όταν τσάκιζε 10 γίδες στα «βλάχικα» με τον Κουίκ, την Κουντουρά και τα άλλα παιδιά, που τον έστειλαν αδιάβαστο, για να πάνε στον Αλέκση.

 

Του την είπε του Ιερώνυμου, ότι πήρε φάρμακο από τας Αμερικάς και δεν το έδωσε σε ένα νέο παιδί.

 

Φυσικά το φάρμακο ήταν το ίδιο με αυτό που συνιστούσε ο Τραμπ. Χλωρίνη.

 

Πρέπει να ήπιε τόνους χλωρίνης ο Πάνος, μετά το εκλογικό του στραπάτσο. Μαζί με Άζαξ με διπλάσιο αμονιαζόλ. ΄

 

Δεν μιλάω για άλλα μαγικά, που του έκανε ο Ντόναλντ, κάτι ξόρκια από Ινδιάνους που είχαν σφάξει οι πρόγονοί του στην Άγρια Δύση και κάτι ξεματιάσματα που έμαθε από την τοπική των ΓΟΧ, για να πάρει 20% το 202...3,

 

Και άντε καλά όλα αυτά. Θυμάσαι ρε Πάνο, που έσκυβες και φιλούσες το χέρι του Ιερώνυμου;  Τώρα σου βγήκε ο Τσε Γκεβάρα; Τι θες να σου φέρουμε να φιλήσεις; Το Μαδούρο; 

 

Κάτσε καλά ρε Πάνο. Άραξε στο μαγαζί σου, πούλα καμιά μεταχειρισμένη μερσεντές, κάνε καμιά βόλτα με το κότερό σου και άσε μας στην ησυχία μας.

 

Και αν δεν είσαι καλά, πάνε να σε διαβάσει κανά εξορκισμό ο Αλέκσης, μπας και δεις τον Κοτζιά στον πάτο της λίμνης των Πρεσπών.

 

Και νομίσεις ότι είσαι ο Αλή Πασάς και πνίγεις τον κυρ Νίκο, μαζί με τα άλλα χανουμάκια, που μαζί ξεπουλήσατε τη Μακεδονία. 

 

Με αυτά και με τα άλλα, μπας σε καλό σου, μας τάραξες μεσημεριάτικα και δεν μπορούμε να φάμε τα σουβλάκια, τα μπιφτεκάκια και τα μεζεκλίκια μας, που μας είχαν περισσέψει από τότε που ήσουν υπουργός Άμυνας, Πανούληηηηη.


Κουίκ-Καμμένος-Κουντουρά
Τραμπ
Καμμένος-Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Συμφωνία των Πρεσπών

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής