breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τελικά αδέρφια μου, σαν την Ελλάδα δεν έχει. Είχαμε το Βελόπουλο, που μας πούλησε  τα χειρόγραφα του Ιησού, έχουμε το Στέφανο Χίο, που μας είπε ότι με το εμβόλιο θα γίνουμε όλοι αλογομούρηδες, για να τρέξουμε στον ιππόδρομο, έχουμε και τη μανδάμ Βασούλα Ρυντέν, που λαμβάνει αυθεντικά, προσέξτε, όχι ιμιτασιόν σαν του Κυριάκου, μηνύματα από τον Ιησού Χριστό!

 

Διότι στη ζωή, αν δεν είσαι αυθεντικός με R, δεν λέει. Σαν να φοράς abibas ή καμιά απομίμηση της κακιάς ώρας, που παίρναμε αγεληδόν από το Σαντάσκι, τω καιρώ εκείνω, που ο Σημίτης επιδότησε μέχρι και τις δίμετρες Βουλγάρες για τις ελληνικές επιχειρήσεις, για να πάνε να στήσουν μπίζνες με τους απογόνους του Γκιόργκι Δημητρόφ και του Τοντόρ Ζίφκοβ.

 

Βγήκε λοιπόν η κυρά Βασούλα και μας είπε να κάνουμε τη σήμερον ημέραν αυστηρά νηστεία, χωρίς νερό και λάδι. Άντε ρε κυρά Βασούλα, αυτά δεν είναι προφητείες, μας τα έχει πει εδώ και χρόνια ο Κυριάκος, ο Αλέκσης, ο Σαμαράς, ο Παπαδήμος και ο Γιωργάκης.

 

Το πρόβλημα φυσικά της Βασούλας, της νέας Αθανασίας του Αιγάλεω, λύνεται εδώ και τώρα. Φανταστείτε να ήταν ο Ανδρέας στην κυβέρνηση και να μας έλεγε για νηστείες η μανδάμ.

 

Τσακ, την άρπαζε το ασθενοφόρο με ζουρλομανδύα, Δαφνί, δύο ηλεκτροσόκ και τρία κρύα ντους και να δεις πώς θα έβλεπε μετά μόνο τον ήλιο της αλλαγής.

 

Ωραίες εποχές ζήσαμε με τον Ανδρέα, τα φάγαμε χοντρά με κάτι αποσύρσεις στα ροδάκινα, κάτι μισθάρες και δώρα, κάτι φροντιστήρια μαύρα που κάναμε και κονομήσαμε μεζονέτα 65 τ.μ. στη Χαλκιδική.

 

Διότι σαν τη Χαλκιδική δεν έχει, όντως. Τη χτίσαμε όλη και ησυχάσαμε. Πάνω και τα δάση, πάει και η θάλασσα, όλα τα μπαζώσαμε, όλα τα κάψαμε.

 

Άσε πάλι τις γαρδούμπες στην ταβέρνα με τζατζικάκι και τυροκαυτερή και το βραδάκι τις ποτάρες μας πρώτο τραπέζι πίστα στον Καρά, το Μελά, την Άντζελα, που έρχονταν τα καλοκαίρια για μια αρπαχτή στο πρώτο πόδι.

 

Όχι μανδάμ Βασούλα, δεν θα πάρουμε. Θέλετε προφητείες; Να πάτε στο Λιακόπουλο, να πάρετε μεροκάματο με κόπο. Να μας πείτε πώς θα ανοίξουν οι πύλες στην Τάκλα Μακάν και θα βγουν τα μαμούνια που είχε κλείσει ο Μεγαλέξαντρος, να σας παραδεχτούμε.

 

Για αυτό λοιπόν αδέρφια, μην τσιμπάτε. Αφήστε κατά μέρος τους ψευδοπροφήτες και πιστέψτε μόνο στην κυβέρνηση. Είναι η μόνη που σας λέει την πάσα...αλήθεια!


Βελόπουλος
Χίος
Παπανδρέου
Λιακόπουλος
Ρυντέν

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής