breaking news Νέο

Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου

  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου
  • Μικρά από τον αγώνα Βέροιας-Ολυμπιακού Βόλου

Στέργιος επί... δύο στο γήπεδο της Βέροιας!

 

Στέργιος Διαμάντης και Στέργιος Μουρτζίλας δεν χάνουν αγώνα της Βέροιας στην προσπάθειά της να ανέβει στη Super League 2. Η αγάπη άλλωστε για τη «Βασίλισσα» και το ποδόσφαιρο της Ημαθίας δεν είναι δεμένη με ένα περιστασιακό ενσταντανέ! Ο Στέργιος ο δεύτερος, όπως τους αριθμήσαμε, είχε καλή...φυσική κατάσταση για τις εκλογές της ΕΠΣΗ, που έγιναν χθες Δευτέρα! (φωτό 1)

 

Δύο «σεντερφορίσια» τέρματα από το Γιάννη Λουκίνα

 

Τριαντάρησε ο, έμπειρος, σέντερ φορ της Βέροιας, Γιάννης Λουκίνας. Η μεταγραφή του από τον Πλατανιά τον περασμένο Αύγουστο, όπου είχε 36 συμμετοχές πετυχαίνοντας 20 τέρματα, αρχίζει και αποδίδει, αφού ο ίδιος ανεβάζει στροφές στα τελευταία παιχνίδια. Χθες πέτυχε τα δύο τελευταία, παλικαρίσια «σεντερφορίσια» γκολ της «Βασίλισσας», μετά από κάθετες πάσες, φτάνοντας πλέον στα έξι. Ο Λουκίνας με την κίνησή του απέναντι σε αμυντικούς και τερματοφύλακα δείχνει ότι το έχει με τη μοναχική αυτή θέση, που είτε σε δοξάζει, είτε σε καταποντίζει! (φωτό 2)

 

Χάρηκαν ποδόσφαιρο οι «τυχεροί» του γηπέδου της Βέροιας

 

Αρκετοί ήταν οι «τυχεροί», που είδαν το νικηφόρο παιχνίδι της Βέροιας με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα μας με τρία τέρματα, δύο δοκάρια και πολλές χαμένες, κλασικές, ευκαιρίες σίγουρα ευχαρίστησε τους παριστάμενους, που εισήλθαν στο γήπεδο με αυστηρό έλεγχο της λίστας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, με την απαραίτητη τήρηση των μέτρων υγιεινής για τον covid, φορώντας μάσκα και κρατώντας αποστάσεις. Μια ακόμη μάχη κερδήθηκε, με τους φανς της «Βασίλισσας» να περιμένουν το τέλος του πρωταθλήματος, για να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Super League 2. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αλλά είναι θετικό ότι η Βέροια έχει τα δύο ντέρμπι με Πανσερραϊκό και Καβάλα στο γήπεδό της. (φωτό 3)

 

Σταθερά από τους καλύτερους ο Στέλιος Πόζογλου

 

Στα 25 του ο Στέλιος Πόζογλου είναι σε όλα τα παιχνίδια της Βέροιας, από τους καλύτερους παίκτες της, Ο παίκτης, που προέρχεται από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, υπήρξε ένας από τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» που πέτυχε τέρμα σε ευρωπαϊκό του αγώνα με την Άλκμααρ, στα 18 του χρόνια. Τελευταία του ομάδα, πριν έρθει στη Βέροια, ο Ολυμπιακός Βόλου, που αντιμετώπισε χθες. (φωτό 4)

 

Από φόρμες στα πολιτικά!

 

Έπιασε το....«γούρι» του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος εγκατέλειψε τις αθλητικές φόρμες και φόρεσε πολιτικά ρούχα, κοουτσάροντας τη Βέροια. Με γαλάζιο πουκάμισο και μπεζ παντελόνι ο κ. Δερμιτζάκης απέδειξε ότι και ως προπονητής, στα 52 του χρόνια, διατηρεί γυμνασμένο κορμί, όπως την εποχή που ήταν παίκτης. (φωτό 5).

 

Ατέλειωτα χιλιόμετρα για τον Αλέξανδρο Βεργώνη

 

Μπορεί στο παλμαρέ του να έχει πολλά παιχνίδια στη Super League ο Αλέξανδρος Βεργώνης, ο αρχηγός της Βέροιας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συμπαίκτες του. Στα 36 του χρόνια ο captain, έτρεξε ατέλειωτα χιλιόμετρα, έκοψε φάσεις για το Βόλο, αλλά και έβγαλε πολλές μπαλιές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προς την επίθεση. Το έχουμε ξαναγράψει, ο Αλέξανδρος είναι σαν το παλιό κρασί, που όσο ωριμάζει, τόσο γίνεται καλύτερο! (φωτό 6)

 

Με τα «τρανζιστοράκια» στο Καβάλα-Απόλλων Πόντου!

 

Τα «τρανζιστοράκια», έστω και ηλεκτρονικά και διαδικτυακά πλέον, μέσω των κινητών τηλεφώνων, άναψαν στο γήπεδο, για την πρωτιά στο βαθμολογικό πίνακα  που έδωσε στη Βέροια η, αναπάντεχη, εκτός έδρας νίκη του Απόλλωνα Πόντου, επί της Καβάλας! Κορυφαίος στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο τερματοφύλακάς του Πολίτης, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι των γηπεδούχων! Η Βέροια προηγείται με 27 βαθμούς, έναντι 25 της Καβάλας και 22 του Πανσερραικού, που έχουν όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. (φωτό 7)


Λουκίνας
γήπεδο Βέροιας
Πόζογλου
Δερμιτζάκης
Βεργώνης
Καβάλα-Απόλλων Πόντου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής