breaking news Νέο

Κουτσογιάννης : «Δύο μέτρα και σταθμά στους εξωτερικούς χώρους εστίασης» Καρανικόλας : «Προσπαθούμε να βρούμε δίκαιη λύση, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός»

Κουτσογιάννης : «Δύο μέτρα και σταθμά στους εξωτερικούς χώρους εστίασης» Καρανικόλας : «Προσπαθούμε να βρούμε δίκαιη λύση, χωρίς να υπάρχει συνωστισμός»

Για δύο μέτρα και σταθμά κατηγόρησε τη δημοτική αρχή ο επικεφαλής του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ, Νίκος Κουτσογιάννης, αναφορικά με την οριοθέτηση εξωτερικών χώρων στα καταστήματα εστίασης της Νάουσας. «Υπάρχουν δύο μέτρα και σταθμά στην εστίαση. Σε συγκεκριμένα σημεία έχουν δοθεί άπειροι χώροι, ενώ αλλού δεν υπάρχει δυνατότητα αξιοποίησης εξωτερικών χώρων. Πρέπει να υπάρξει δικαιοσύνη στο σύνολο των καταστηματαρχών. Δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια», η τοποθέτησή του.
«Σε όλους τους δήμους γίνεται ένας κακός χαμός, αναφορικά με την εστίαση. Δεν ζούμε σε κανονικές συνθήκες, αφού υπάρχουν τα πρωτόκολλα covid. Η ρυμοτομία των πόλεων δεν δίνει τις ίδιες δυνατότητες σε όλα τα καταστήματα. Δύσκολη, χωροταξικά, η συζήτηση.  Πρέπει να μην υπάρχει συνωστισμός. Προσπαθούμε να βρούμε δίκαιη λύση για όλα τα καταστήματα, ώστε να λειτουργήσουν σωστά. Κάναμε ξεκάθαρη συζήτηση με τους αρχηγούς των παρατάξεων, την αστυνομία και τους καταστηματάρχες για το θέμα. Τις επόμενες μέρες θα εξετάσει το ζήτημα η επιτροπή ποιότητας ζωής, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις», του απάντησε ο δήμαρχος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής