breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου του ο κυρ Αλέκος ο Φλαμπουράρης, αλλά το πήρε ο γερανός του δήμου, γιατί το είχε μήνες παρατημένο.

 

Το δύσκολο θα ήταν να θυμόταν που είχε παρκάρει και να ξεχνούσε το τρίτο μνημόνιο του Αλέκση.

 

Διότι άλλο πράγμα η γεροντική άνοια και άλλο η πολιτική.

 

Βέβαια στην πολιτική λες ό,τι θες και το ξεχνάς στη στιγμή, Δείτε τον Άδωνι, που έχει μνήμη χρυσόψαρου.  Εκεί που έβριζε τον Καρανίκα, τώρα φιλιούνται στο στόμα.

 

Μιλάμε για σούπερ ΛΟΑΤΚΙ πολιτικές καταστάσεις.

 

Όχι ότι η Νου Δου δεν έχει χούφταλα, που έχουν κατασκηνώσει στη Βουλή και δεν λένε να πάνε για καμιά ξερή στο ΚΑΠΗ.

 

Εκεί, να πάρουν το δεκάρικο κάθε μήνα. Και εσύ να κάνεις δηλώσεις συμμετοχής  για το survivor και τη Φάρμα, μπας και βγάλεις κανά μεροκάματο.

 

Γιατί σύντροφοι, τη σήμερον ημέραν, ούτε προσλήψεις στη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ γίνονται, για διευθυντικές θέσεις έτσι;, ούτε και ζει η Ολυμπιακή, να τρουπώσουμε σε κανά γραφείο στη Νέα Υόρκη, να τη βγάλουμε ζάχαρη.

 

Μη μου πείτε γιατί δεν πάω για μεροκάματο στα κονσερβάδικα και τα διαλογητήρια. Α, όλα κι όλα. Εκεί θέλει να έχεις διδακτορικό.

 

Ναι ρε, αφού τα παιδιά μας με διδακτορικό πάνε για εργάτες γης και οι απόφοιτοι δημοτικού έχουν πιάσει τα καλύτερα πόστα στο δημόσιο.

 

Όλοι τους απόφοιτοι...βουλευτικών γραφείων. Έτσι δούλεψε το σύστημα, σύντροφοι. Και εμείς πού να σκεφτούμε επί «αλλαγής», να βουλευτούμε για αραλίκι.

 

Με αυτά και με τα άλλα, μείναμε με τον πράσινο ήλιο στο χέρι και τώρα άντε να κολλήσουμε κανά ένσημο, για να βγούμε στη σύνταξη στα 67!


Γεωργιάδης-Καρανίκας
Βουλή
survivor
ΔΕΗ
εργάτες γης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής