breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μετά μου λέτε, καρντάσια, γιατί μου τη δίνει ο ΣΥΡΙΖΑς.  Και καλά ο σύντροφος εξήντα και βάλε Μαΐων, που κρατούσε το πανό της νεολαίας του Αλέκση με το σύνθημα «ασταμάτητα δουλεύουν μόνο τα ρολόγια».

 

Το ζήτημα είναι ότι με τα όσα έγιναν επί «πρώτης φοράς αριστεράς» στα εργασιακά δικαιώματα, ο Χατζηδάκης φαντάζει με τη Χιονάτη. Οι επτά νάνοι είναι οι συνάδελφοί του στην κυβέρνηση, που όλο και δαιμονίζουν τους συντρόφους του Κου Κου Ε και κάθε μέρα είναι στους δρόμους.

 

Το σύνθημα συμπληρωμένο λοιπόν θα ήταν ωραίο ως εξής «Ασταμάτητα ΜΑΣ δουλεύουν μόνο τα ρολόγια και ο Αλέκσης».

 

Πάντως το σημαντικότερο είναι ότι στις κινητοποιήσεις επικράτησε ομόνοια, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. Διότι είναι γεγονός ενότητας, που δεν έκανε ξεχωριστή συγκέντρωση, π.χ το ΚΚΕ μ-λ, ξεχωριστή η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλοι έγιναν ένα.

 

Τέτοια συγκέντρωση στη Βέροια είχαμε να δούμε από την εποχή του Ανδρέα.

Τότε, που γέμιζε η Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Εληάς και ο Ανδρέας μιλούσε από τα παλιά δικαστήρια.

 

Να μια ευκαιρία για το δήμαρχο, να βάλει στην ιστορική διαδρομή της πόλης και προτζέκτορες με τη νίκη της «Αλλαγής» το 1981. Τότε που στείλαμε τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 

'Εστω και αν το άνοιξαν το 1990 οι συγχωρεμένοι οι Κυρκοφλωράκηδες με το Μητσοτάκη, το δρακουμέλ.

 

Από τη νίλα που έπαθε τότε του Κουκουε, από κάτι Δαμανάκισσες και cia, ακόμη τρέχει και δεν φτάνει. Για αυτό καλά κάνει και είναι μόνο του στις συγκεντρώσεις.

 

Όπως καλά κάνει και το «Εργατικό», που παίρνει μέρος στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ, στη Θεσσαλονίκη. Μαζεύτηκαν σίγουρα πάνω από καμιά χιλιάδα εργαζόμενοι, πήγαν λιμάνι, ήπιαν το φρέντο τους με τις σαρανταδύο ζάχαρες στα καφέ της Νίκης και μετά τη συγκέντρωση, βουρ στα λαδάδικα, για μπακαλιάρο με πατάτες και σκορδαλιά.

 

Πάντως και η ΑΔΕΔΥ συγκεντρωσάρα πραγματοποίησε. Δεν λέμε. Υπάρχει μεγάλη διάθεση των δημοσίων  να απεργήσουν. Εξ ου και τα ποσοστά συμμετοχής, που ξεπέρασαν το 99%. Μιλάμε ότι δεν κουνιόταν κουνούπι. Έβρεχε βέβαια, για αυτό δεν πετούσαν, αλλά αυτά τα λένε οι της ΝΟΔΕ, για να διαβάλλουν το κίνημα.

 

Το ζήτημα είναι πού ήταν η Νέα Δημοκρατία. Έγκυρες πηγές μας αναφέρουν ότι ετοιμάζεται για μεγάλες συγκεντρώσεις ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών.

Ναι ρε, δεν ξέρετε εσείς. Μπορεί μια μέρα να ξυπνήσει ο Κυριάκος και να επανέλθει το πατριωτικό μέσα του. Και από το νάιν χερούκλεν, που χτυπά τώρα προς τη Μέρκελ, να γίνει ο επικεφαλής του «ανενδότου» για Μακεδονία, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

 

Όλα γίνονται στις μέρες μας, καρντάσια. Ακόμη και ο σπανός βγάζει γένια. Με εμφύτευση ρεεεε.


Τσίπρας
οικοδόμοι-απεργιακή συγκέντρωση
ΣΥΡΙΖΑ-Βέροια-απεργιακή συγκέντρωση
απεργιακή συγκέντρωση

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής