breaking news Νέο

Τελικά με ποιον γελάει ο κόσμος; - Απάντηση Δημάρχου Βέροιας στον επικεφαλής της παράταξης «Συνδημότες»

Τελικά με ποιον γελάει ο κόσμος; - Απάντηση Δημάρχου Βέροιας στον επικεφαλής της παράταξης «Συνδημότες»

Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερήσια» (16.06.21) η οποία μεταφέρει τα λεγόμενα του κ. Παυλίδη σχετικά με την εξαίρεση των έργων του προγράμματος «Φιλόδημος Ι» από το «Αντώνης Τρίτσης», προσέγγιση που αγγίζει τα όρια της φαιδρότητας από πλευράς του επικεφαλής της παράταξης «Συνδημότες»… Η ανευθυνότητα του κ. Παυλίδη σε μία σημαντική απόφαση όχι μόνο του Δήμου Βέροιας, αλλά και των συλλογικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης -ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και ΚΕΔΕ- φαίνεται από την επιλογή του να την υποβαθμίσει χαρακτηρίζοντας ως αστειότητες και γελοιότητες τους χειρισμούς Όλων των δήμων της χώρας!

«Ο δικός μας δήμαρχος κατέβηκε στην Αθήνα για να αλλάξει τον νόμο και να μην συμπεριληφθούν τα έργα του “Φιλόδημου I” στο “Αντώνης Τρίτσης”. Δηλαδή το Υπουργείο Εσωτερικών για να αποπερατωθούν τα έργα, ζητάει δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα για να μπορέσουν να πληρωθούν τα παλιά για να μπορέσουν εκείνα που είχαν γίνει μελέτες να ενταχθούν στο Αντώνης Τρίτσης και ‘μεις πάμε και λέμε όχι αλλάξτε τον νόμο. Δεν ξέρω αν περιμένουμε έτσι να λυθούν τα προβλήματα κι αν δεν γελάν άλλοι με μας γι’ αυτά που συμβαίνουν» υποστηρίζει ο κ. Παυλίδης αποδεικνύοντας ότι είτε είναι αδιάβαστος, είτε δεν γνωρίζει τι ψηφίζει και συνεπώς είναι ανίδεος.

Γιατί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Απριλίου 2021 ο κ. Παυλίδης δήλωσε σύμφωνος με το να μην συμπεριληφθούν τα έργα του προγράμματος «Φιλόδημος Ι» στο «Αντώνης Τρίτσης». Γιατί βρισκόμαστε και πάλι στη δυσάρεστη θέση να τον ενημερώσουμε για βασικά στοιχεία σχετικά με την απόφαση της ΚΕΔΕ στη συνεδρίαση του Δ.Σ της 14ης Απριλίου 2021, η οποία πρότεινε, μεταξύ άλλων, να μην προσμετρηθούν οι πόροι που έχουν ήδη διατεθεί μέσω του Φιλόδημος Ι στους πόρους του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», κάτι στο οποίο συμφώνησε και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με απόφαση της 6ης Μαΐου 2021.

Η προσπάθεια λαϊκισμού, τα ασταθή πολιτικά βήματα προς τα μπρος και ύστερα πίσω του κ. Παυλίδη, το γεγονός ότι αυτοαναιρήθηκε ένα μήνα μετά την ψήφιση υπέρ της απόφασης και οι χαρακτηρισμοί του περί αστειοτήτων και γελοιοτήτων στους κοινούς χειρισμούς όλων των δήμων της χώρας, κάθε άλλο παρά σιγουριά εμπνέουν στους δημότες…


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής