breaking news Νέο

Αρ(α)κάς

  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς
  • Αρ(α)κάς

Θεσσαλονίκη-Δραπετσώνα, ένας ...μπάφος δρόμος, συντρόφια.

 

Διότι τι είναι το 150αρι του Κούλη, άπαξ μάλιστα, προς τους πιτσιρικάδες για να εμβολιαστούν, μπροστά στο 800αρι, μηνιάτικο του Αλέκση.

 

Δεν ήταν το ζήτημα αν «Μένουμε Ευρώπη», αλλά «πώς θα γίνουμε Ευρώπη», είπε ο πρόεδρος. Κάτι ήξερε ο Τζιμάκος ο Πανούσης, όταν έγραφε το «Αχ, Ευρώπη, εσύ μας μάρανες».

 

Είχε σκεφτεί ότι θα ερχόταν ο Αλέκσης και μετά την «παραμύθα» της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, το 2014, όταν μας πούλησε 750 ευρώ κατώτατο μισθό και άλλες τινές μπαρούφες, μετά ζουρνάδων και νταουλιών του Μπαρουφάκη, που θα χόρευε η φράου Μέρκελ και ο ξινός ο Σόιμπλε.

 

Και το όχι του δημοψηφίσματος που έγινε ναι και έτρεχε και ο συνέταιρος του Αλέκση, ο Πανούλης, ολόκληρο το Μέγαρο Μαξίμου στα τέσσερα.

 

Τώρα το κοντέρ ανεβαίνει. Οκτώ κατοστάρικα το μήνα, 35 ώρες δουλειά και άλλα τινά ωραία και ανεφάρμοστα. Διότι το ζήτημα, κυρ Αλέκση μας, για να βρεις δουλειά, είναι να υπάρχουν επιχειρήσεις. 

 

Εκτός αν μας βάλεις όλους στο δημόσιο, οπότε από τώρα την έχεις δαγκωτή την ψήφο. Και κοίτα; Κάτω από θέση διευθυντή δεν δεχόμαστε, έτσι;

 

Δεν θα πάμε στο δημόσιο, για να δουλέψουμε. Για καμιά κοπάνα, για shoping therapy και κανά εκτός έδρας.

 

Και αν μας βολέψεις και μετακλητούς στη Βουλή, δεν μας πειράζει. Ίσα, ίσα που θα χαθούμε από τον κόσμο και θα μας γράφει και το κόμμα φουλ υπερωρίες, για να χειροκροτάμε, όπως στη Δραπετσώνα, τον Παυλάρα τον Πολάκη.

 

Διότι ο Παυλάρας είναι το μέλλον της «πρώτης φοράς» αριστερά. Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε. 

 

Τι Κύρκος και χαζά. Κουρής, Αυριανή  και βρώμικο 89, 79, 69, ό,τι του αρέσει του Παύλου. 

 

Να τον κάνεις υπουργό Υγείας αυτή τη φορά, να λύσει στο πιτς φιτίλι το πρόβλημα του κορωνοϊού. Μιλάμε ο Παυλάρας, μορφή. Ένα κακό έχει, το ότι δεν παίρνει τα χάπια στην ώρα τους.

 

Δεν πειράζει, καλοκαίρι είναι, αν χρειαστεί ένα κρύο ντους και καμιά δυο ηλεκτροσόκ, καλό θα του κάνουν.

 

Και αν θέλει διακοπές, να τον στείλετε εδώ στην Ημαθία. Να τον πάμε στα μέρη του κάμπου, όπου το ΠΑΣΟΚ πήρε 70% επί Ανδρέα, να του έρθει όρεξη να κατέβει για αρχηγός του.

 

Διότι νόμος είναι, Το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. Ό,τι και να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι του 3%, το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην κυβέρνηση και ο λαός στην εξουσία.


Τσίπρας
Πανούσης
Βαρουφάκης
Καμμένος
Πολάκης
ΠΑΣΟΚ-Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής