breaking news Νέο

BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της

  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της
  • BΕΡΟΙΑ: Επέστρεψε στον θρόνο της

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ, η ΒΕΡΟΙΑ φόρεσε το στέμμα της και επέστρεψε στο θρόνο της. Και σαν εστεμένη πλέον «Βασίλισσα» του βορρά, ετοιμάζει τα πλάνα της για την Super League 2, από την οποία θέλει επίσης να περάσει τρένο, για να βρεθεί στον φυσικό της χώρο, την Super League 1, στην οποία τα προηγούμενα χρόνια, έχει γράψει τις ενδοξότερες σελίδες της ιστορίας της.

Η τελετή της στέψης ήταν σεμνή  και ζεστή παράλληλα, όπως ακριβώς το απαιτούν οι δύσκολες συνθήκες που έχει δημιουργήσει σε ολόκληρο τον πλανήτη γη, η πανδημία του κορονοϊού.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης της επιστροφής της «Βασίλισσας» στον θρόνο της, δόθηκε φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, στον οποίο, όπως ήδη αναφέραμε σε σχετικό ρεπορτάζ του περασμένου Σαββάτου, η ΒΕΡΟΙΑ πήρε την νίκη με 4-1.

Σκόρερ της νικήτριας ήταν ο Οικονόμου (21'), Καραγιάννης (49'), Βασίλτσης (88'), Σιμόνι (89'), ενώ για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου σκόραρε ο Χολέβας (54').

Πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣ Ημαθίας δια του προέδρου της Στέργιου Μουρτζίλα τίμησε την πρωταθλήτρια ΒΕΡΟΙΑ και τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, για τις 400 παρουσίες σε πάγκους επαγγελματικών ομάδων, ενώ αμέσως μετά και λίγο πριν την σέντρα, οι αρχηγοί της ομάδας Αλέξανδρος Βεργώνης και Στέλιος Μαραγκός τίμησαν τον πρωταθλητή του δεκάθλου και πρωταθλητή της Ζωής Γιάννη Αβραμίδη, προσφέροντάς του μια φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ με το όνομά του.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον Οικονόμου, το παιχνίδι διακόπηκε για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο ο Αλέξανδρος Βεργώνης, μέσα σε αποθέωση, από τους συμπαίκτες, τους αντιπάλους, αλλά και τους φιλάθλους που βρίσκονταν στις κερκίδες, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό μια ένδοξη ποδοσφαιρική καριέρα. Τον Βεργώνη τίμησε με πλακέτα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Αχιλλέας Μπίκας και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, που όπως ήδη αναφέραμε έληξε με 4-1 υπέρ της ΒΕΡΟΙΑΣ, ο πρόεδρος της Λίγκα Λεωνίδας Λεουτσάκος απένειμε τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και στο ιατρικό τιμ, καθώς και στους υπαλλήλους και στα μέλη της διοίκησης, που είχαν άμεση σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, ενώ το κύπελλο της πρωταθλήτριας, επίσης από τα χέρια του προέδρου της Λίγκα , Λεωνίδα Λεουτσάκο, παρέλαβε ο πρώτος αρχηγός της Αλέξανδρος Βεργώνης.

Αμέσως μετά ακολούθησε γιορτή που ετοίμασαν η ΠΑΕ και οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για την ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Πόζογλου, Λουκίνας, Πασάς, υπό δοκιμή ενώ χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και ήταν στον πάγκο (Τσιμόπουλος, Βοσνιάδης, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Τασιόπουλος, Στάμου, Μπλέτσας, υπό δοκιμή, Καραγιάννης, Σιμόνι, Μούργος, Περτσιούνης, Βασίλτσης, Ιωάννου και Βάντσης).

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 60' λεπτών (2 ημίχρονα των 30 λεπτών).

 

ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Από το Σάββατο το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Κάποιοι βέβαια από αυτούς τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να επιστρέψουν στην πόλη για την ανανέωση του συμβολαίου τους (αυτών με τους οποίους έχει λήξει η συνεργασία), ενώ άλλοι που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, παρότι έχουν σε ισχύ συμβόλαιο, να λύσουν την συνεργασία τους και μια τρίτη ομάδα, επίσης θα ειδοποιηθεί, ότι το συμβόλαιό τους που έχει ήδη λήξει, δεν πρόκειται να ανανεωθεί και θα πρέπει να ψάξουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη. Ετσι κι αλλιώς η διοίκηση από την περασμένη Παρασκευή έχει στα χέρια της, την έκθεση του Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η αξιολόγηση των παικτών, σε ατομικό επίπεδο, που βρίσκονταν στο ρόστερ της ομάδας την περίοδο που πέρασε, βάση της οποίας μπορεί να κινηθεί. Και φυσικά θα υπάρχει η επικοινωνία διοίκησης - προπονητού, όσο θα διαρκεί η δημιουργία του καινούργιου ρόστερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρώτη συγκέντρωση της ΒΕΡΟΙΑΣ για την προετοιμασάι της νέας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από έναν μήνα και συγκεκριμένα την Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Βώλακα (περιοχή Δράμας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής