breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

• Μύκονος: 18χρονος πρίγκιπας έκαιγε 500ευρα- Εμβρόντητοι οι θαμώνες του μαγαζιού

Δεν ξέρουμε αν στο κέντρο που διασκέδαζε στη Μύκονο ο πρίγκιπας του Μαρόκου, Μουλάι Χασάν έπαιζε το γνωστό άσμα «θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου», πάντως αυτός το έκανε ούτως ή άλλως.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν στη Μύκονο, όπου και φέτος έγινε “απόβαση” διασημοτήτων που βρέθηκαν στο νησί για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μεταξύ χλιδής, σπατάλης και επίδειξης πλούτου.

Celebrities από διάφορες χώρες του κόσμου και διαφορετικούς κλάδους, βρίσκονται στο “νησί των ανέμων”, απολαμβάνοντας αυτά που για τον μέσο Έλληνα φαντάζουν και είναι απλησίαστα.

Πιο πρόσφατες παρουσίες που βρέθηκαν στη Μύκονο, ο Μίραλεμ Πιάνιτς, παίκτης της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εντοπίστηκε σε beach bar στον Πάνορμο, καθώς και ο φίλος του Μάρκο Μποριέλο, πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Μίλαν. Αμφότεροι φέρονται να διασκέδασαν στο εστιατόριο του μαγαζιού.

Την ίδια ώρα, ενδεικτικό της σπατάλης που γίνεται στη Μύκονο, αλλά και της ελκυστικότητας του νησιού για εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο ήταν η παρουσία του πρίγκιπα του Μαρόκου, Μουλάι Χασάν. Ο 18χρονος διάδοχος του θρόνου, που επισκέφτηκε το νησί με την παρέα του, φέρεται να έκαιγε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ πάνω στο… κέφι της βραδιάς, προκαλώντας έκπληξη και αφήνοντας άφωνους αρκετούς από τους θαμώνες του καταστήματος στο οποίο βρέθηκε.

Την ίδια ώρα, ένα άλλο περιστατικό που είδε το “φως” της δημοσιότητας, ήταν η κίνηση μίας παρέας Αμερικανών, οι οποίοι θέλησαν να αγοράσουν μία σαμπάνια (Chateau Haut Brion του 1999) αξίας 15.000 ευρώ!

*****

• Τόκιο: Γυναίκα προσπάθησε με... νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα

Οι ιαπωνικές Αρχές συνέλαβαν μία επίδοξη... δολοφόνο της Ολυμπιακής φλόγας του Τόκιο, που επιδίωξε να τη σβήσει χρησιμοποιώντας νεροπίστολο!

Το συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στο Νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας την Κυριακή (4/7), όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.

Πλάνα από βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό δείχνουν μια γυναίκα να στέκεται μεταξύ των θεατών, περιμένοντας τον δρομέα που μετέφερε τη φλόγα. Μόλις πλησίασε ο δρομέας η γυναίκα... όπλισε το νεροπίστολο και προσπάθησε να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα.

«Όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Σταματήστε τους!», φώναξε στα Ιαπωνικά, πριν συλληφθεί από την ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της 53χρονης, Καγιόκο Τακαχάσι, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η δάδα έχει τη δική της εσωτερική πηγή καυσίμου.

*****

• Έφαγε 76 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά!

Ο θριαμβευτής του διεθνούς διαγωνισμού Nathan's, συνέτριψε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μπροστά σε 5.000 θεατές. Ένας Αμερικανός, πρωταθλητής στο να καταβροχθίζει χοτ ντογκ, κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ του, καταναλώνοντας 76 σάντουιτς με λουκάνικο σε 10 λεπτά σε διαγωνισμό που έγινε στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζόι Τσέσνατ, επονομαζόμενος "Τζόουζ" (τα σαγόνια), κέρδισε για 14η φορά τον παραδοσιακό διεθνή διαγωνισμό κατανάλωσης χοτ ντογκ του Nathan's, ο οποίος διοργανώνεται ετησίως την 4η Ιουλίου με αφορμή την εθνική γιορτή στις ΗΠΑ.

Ο πρωταθλητής, ο οποίος είχε καταβροχθίσει πέρυσι 75 χοτ ντογκ, συνέτριψε τους αντιπάλους του, τρώγοντας 26 περισσότερα από τον αντίπαλό του Τζέφρι Έσπερ.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, ο διαγωνισμός δεν διεξήχθη φέτος στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου χοτ ντογκ Νέιθαν'ς στο Κόνι Άιλαντ, στο Μπρούκλιν, αλλά σε ένα γειτονικό γήπεδο του μπέιζμπολ, όπου βρίσκονταν 5.000 θεατές.

"Μου έκανε καλό" ότι υπήρχαν θεατές, δήλωσε ο Τζόι Τσέσνατ στο αθλητικό δίκτυο ESPN, το οποίο μετέδωσε την εκδήλωση, ενώ ο προηγούμενος διαγωνισμός του 2020 είχε διεξαχθεί σε κλειστό χώρο χωρίς θεατές και πίσω από πλεξιγκλάς για να περιοριστεί ο κίνδυνος μετάδοσης της COVID-19.

"Μολονότι δεν ήμουν άνετα, μου άρεσε ότι όλος ο κόσμος με ενθάρρυνε και με παρότρυνε", δήλωσε ο Τσέσνατ, ο οποίος έχει κερδίσει 14 από τους 15 πρόσφατους διαγωνισμούς μετά τη νίκη του επί του έξι φορές κατόχου του τίτλου, του Ιάπωνα Τακέρου Κομπαγιάσι το 2007. Η μόνη ήττα του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν από τον Ματ Στόνι το 2015.

Στις γυναίκες η Μισέλ Λέσκο καταβρόχθισε 30 χοτ ντογκ και τρία τέταρτα και κέρδισε την Σάρα Ροντρίγκες. Η επτά φορές νικήτρια του τίτλου Μίκι Σούντο δεν αγωνίστηκε καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα.

*****

• Αξέχαστη γαμήλια δεξίωση: Οι νεόνυμφοι ζήτησαν από τους καλεσμένους να πλύνουν τα πιάτα

Άφωνοι έμειναν οι καλεσμένοι ενός γάμου, με αυτό που τους ζήτησαν οι νεόνυμφοι στη δεξίωση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Mirror”, χρήστρια του Reddit υποστήριξε πως το ζευγάρι ξόδεψε πολλά χρήματα, τόσο για το νυφικό, όσο και για τον χώρο, όπου έγινε η δεξίωση. Για το λόγο αυτό, επέλεξαν να μην προσλάβουν προσωπικό για το catering και το σερβίρισμα να είναι… self service. Αλλά δεν έμειναν μόνο εκεί. Στη συνέχεια, επέλεξαν δέκα καλεσμένους, ανάμεσα τους και η χρήστρια του Reddit για να… πλύνουν τα πιάτα! 

“Μας πλησίασε η κουμπάρα του ζευγαριού και μας ζήτησε να την ακολουθήσουμε στην κουζίνα. Πήγαμε. Μας έδειξε τις στοίβες από τα πιάτα και τα ποτήρια και μας είπε ότι έπρεπε να τα πλύνουμε!”, ΄’εγραψε, προσθέτοντας πως το φαγητό δεν ήταν αρκετό, με αποτέλεσμα το 1/4 των καλεσμένων να μείνουν νηστικοί! “‘Οταν άνοιξε το μπουφέ, ο σύζυγός μου ήταν στην τουαλέτα. Υπήρχαν λίγες τουαλέτες και έτσι καθυστέρησε να έρθει. Επέστρεψε στο τραπέζι με ένα άδειο πιάτο. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε ότι πλέον δεν υπήρχε φαγητό”.


• Τόκιο: Γυναίκα προσπάθησε με... νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα
• Έφαγε 76 χοτ ντογκ σε 10 λεπτά!
• Αξέχαστη γαμήλια δεξίωση: Οι νεόνυμφοι ζήτησαν από τους καλεσμένους να πλύνουν τα πιάτα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής