breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...

Πανομοιότυπες δίδυμες έχουν σχέση με πανομοιότυπους διδύμους και ζουν όλοι μαζί

Οι 25χρονες δίδυμες αδελφές Venessa και Kerissa, οι οποίες εργάζονται ως personal trainers, ήταν πάντα κοντά και έκαναν τα πάντα μαζί. Και όταν ένας κοινός φίλος τους τούς έφερε σε επαφή με δύο εργένηδες, ερωτεύτηκαν επίσης, συγχρόνως, κάτι που δεν περίμεναν να συμβεί.

«Η αδελφή μου και εγώ μεγαλώσαμε ως οι καλύτερες φίλες και ήμαστε πάντα η μία δίπλα στην άλλη. Κανείς δεν μας ξέρει, όπως γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε μια βαθιά σύνδεση», είπε, σύμφωνα με τη Mirror, η Venessa. «Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα ερωτευόμασταν με ένα άλλο σετ διδύμων», προσέθεσε.

Πώς γνωρίστηκαν μεταξύ τους;

Οι δίδυμες αδελφές συνάντησαν 29χρονους Jacob και Lucas Sealby, τον Ιούνιο του περασμένου έτους στην πατρίδα τους το Μέντφορντ, του Όρεγκον, στις ΗΠΑ. Ένας από τους πελάτες της Venessa είναι μια νοσοκόμα που είχε θεραπεύσει τον Lucas στο νοσοκομείο. Η Venessa εξήγησε πως «μου είπε ότι είχε δίδυμο αδελφό και θεωρούσε ότι τα δύο αγόρια θα πάνε πολύ καλά με τη δίδυμη αδελφή μου και εμένα».«Της έδωσα την άδειά μου για να του δώσει τον αριθμό μου, και ο Lucas μου έστειλε την επόμενη μέρα», συμπλήρωσε. Μετά το πρώτο διπλό τους ραντεβού, τα ζευγάρια ένιωσαν αμέσως πως επικοινωνούν. Στην πραγματικότητα, οι πανομοιότυπες δίδυμες συμφώνησαν ότι ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά. Και μετά από κάμποσο καιρό, άρχισαν να βγαίνουν επίσημα ραντεβού.

«Λένε πως όταν γνωρίσεις κάποιον, νιώθεις τη σύνδεση και ξέρεις. Είχαμε συναισθήματα αμέσως και ερωτευτήκαμε πολύ γρήγορα. Άλλωστε, όσο περισσότερο μιλούσαμε όλοι μαζί, τόσο περισσότερο συνδεόμασταν και νιώθαμε μαγικά», εξέφρασε από μεριάς της η Kerissa.Μετά από μόλις τρεις μήνες γνωριμιών, οι τέσσερις αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μετακόμισαν μαζί στο ίδιο σπίτι.  «Είμαστε όλοι οι καλύτεροι φίλοι και ταιριάζουμε τόσο καλά. Τώρα που ζούμε μαζί, είμαστε ακόμη πιο κοντά από ποτέ. Αγαπάμε τη συντροφιά ο ένας του άλλου και διασκεδάζουμε πάντα», σχολίασε η Venessa.

*****

Οδηγός για κλάματα – Αντί για φρένο πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στην… πισίνα

Το περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο τον ΗΠΑ κατά τη διάρκεια μαθήματος οδήγησης. Ο υποψήφιος οδηγός που μέχρι εκείνο το σημείο τα πήγαινε περίφημα, όταν άκουσε τη λέξη «σταμάτα» αγχώθηκε και μπέρδεψε τα πεντάλ.

Αντί να πατήσει το φρένο, πάτησε βαθιά το γκάζι και το αυτοκίνητο εκτινάχτηκε μπροστά. Και όχι μόνο όρμησε μπροστά αλλά άρχισε να διαλύει τους φράχτες των σπιτιών έναν προς έναν μέχρι που κάποιο σπίτι είχε πισίνα και το αυτοκίνητο βούτηξε και βυθίστηκε εκεί.

Φυσικά το αυτοκίνητο ήταν αδύνατον να βγει από την πισίνα. Χρειάστηκε να έρθει γερανός αλλά και να βουτήξουν δύτες για να το δέσουν, προκειμένου να το σηκώσει και να το βγάλει έξω.

*****

Αστυνομικός πήγε την παραγγελία, αφού... συνέλαβε τον ντελιβερά

Παρήγγειλαν φαγητό αλλά δεν περίμεναν ότι θα τους το παραδώσει αστυνομικός! Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις ΗΠΑ, όταν ένας αστυνομικός συνέλαβε ντελιβερά  επειδή είχε ληγμένη ασφάλεια αυτοκινήτου, καθώς και ληγμένο δίπλωμα οδήγησης. Για να μη δυσαρεστηθεί όμως η οικογένεια που είχε παραγγείλει, αποφάσισε να πάει ο ίδιος την παραγγελία, έχοντας παράλληλα υπό παρακολούθηση τον κρατούμενό του!

"Το παιδί από το εστιατόριο συνελήφθη, οπότε έφερα εγώ το φαγητό", ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στη γυναίκα που έκανε την τηλεφωνική παραγγελία. “Ευχαριστώ πολύ! Είσαι υπέροχος” απαντά η γυναίκα, εμφανώς ανακουφισμένη όταν έμαθε ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψης του αστυνομικού. Σε βάρος του διανομέα εκκρεμούσε κι ένα ένταλμα σύλληψης επειδή δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Η υπόθεση διαδραματίστηκε στο Αρκάνσας και το βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε viral.

*****

Χαβάη: λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο... κατσίκες

Οι αρχές στη Χαβάη σχεδιάζουν μια ειδική λαχειοφόρο αγορά για να διανείμουν κάποια ασυνήθιστα έπαθλα - περίπου 700 κατσίκες που ζουν σε εθνικό πάρκο.

Η πολιτειακή Αρχή Γης και Φυσικών Πόρων της Χαβάης ανακοίνωσε ότι οι κατσίκες συγκεντρώθηκαν από το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Pu'uhonua o Honaunau, στο οποίο θεωρούνται είδη εισβολείς.

Τα ζώα θα μοιραστούν σε όσους ενδιαφέρονται να τα φροντίσουν και πάρουν μέρος στη λαχειοφόρο αγορά που θα διεξαχθεί στις 28 Ιουλίου. Όποιος κερδίσει θα πρέπει να πάρει τουλάχιστον 20 κατσίκες και όχι περισσότερες από 50. Το πάρκο, στη δυτική ακτή της Χαβάης, έχει πολιτιστική και ιστορική σημασία. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, στο παρελθόν αποτέλεσε καταφύγιο, τόπο προστασίας ηττημένων πολεμιστών, καθώς και αμάχων σε περιόδους πολέμου.

*****

Αγελάδα το έσκασε και πήγε για… ψώνια

Viral έχει γίνει το βίντεο με μια αγελάδα που πήγε… για ψώνια.

Το ζώο το έσκασε από τη σφαγή σε προάστιο της Κωνσταντινούπολης και βρήκε καταφύγιο στο μίνι μάρκετ ενός βενζινάδικου.

Η αγελάδα έκοβε βόλτες στους διαδρόμους ενώ οι πελάτες και το προσωπικό την κοιτούσαν έκπληκτοι…

Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της ιστορίας αλλά ελπίζουμε το συμπαθές τετράποδο να παραμένει σώο…


Οδηγός για κλάματα – Αντί για φρένο πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στην… πισίνα
Αστυνομικός πήγε την παραγγελία, αφού... συνέλαβε τον ντελιβερά
Χαβάη: λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο... κατσίκες
Αγελάδα το έσκασε και πήγε για… ψώνια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής