breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Κακός χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ, συντρόφισσες και σύντροφοι. Όχι, οι σύντροφοι δεν ασχολούνται πια με το φύλο του Αγγέλου, όπως έκαναν παλιά στο παρελθόν.

 

Έχουν πλέον μόνο τον Άγγελο να πρήζουν, αφού τα φύλα καταργήθηκαν πια και έχουμε γίνει όλοι μαλλιά κουβάρια, αδερφές και παλικάρια.

 

Δεν είναι κακό να είσαι αδερφή, ούτε και παλικάρι. Το ζήτημα είναι όμως ο γιαλός και όχι η πυξίδα.

 

Διότι στη Νου Δου, πάει ο Κυριάκος «Κόστα Ναβαρίνο» και τίγκα οι ανακοινώσεις Βαξεβάνη.

 

Πάει ο σύντροφος Τζανακόπουλος με το αμόρε του, την Έφη ΜΑΣ, τσιμουδιά ο Βαξεβάνης, ολόκληρο κατεβατό από το «Πρώτο Θέμα» και τα «Παραπολιτικά».

 

Όχι ρε, ισότητα πια. Τι Νου Δου, τι ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι τους έχουν δικαίωμα να είναι και λαός και Κολωνάκι.

 

Πάει ο Κυριάκος σε κότερο. Πάει και ο Αλέκσης στη συντρόφισσα την Κατερίνα Παναγοπούλου. Να μην ξαποστάσουν λιγάκι;

 

Τι να κάνουν. Να πάνε με τον Κουτσούμπα στο Γράμμο και το Βίτσι, να κλαφτούν, γιατί έχασε ο Δου Σου Ε το 1949 και μετά να περιδρομιάσουν τα κοπάδια από τις γίδες των τοπικών στανών.

 

Μόνο συντροφικές γίδες τρώει ο Κουτσούμπας.

 

Σου ρίχνει και ένα «Η πάλη των τάξεων παραμένει ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες, ανεπανόρθωτες συνέπειες επαναλαμβάνω, στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και της αποδέσμευσής της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά» και μένεις σαν το Χαράλαμπο Τραμπάκουλα, άφωνος.

 

Το θέμα είναι πώς θα ανέβεις στα κατσάβραχα του Γράμμου, να βρεις τα πολυβολεία των αγωνιστών ενάντια στο μοναρχοφασισμό.

 

Πας στου Βελόπουλου, παίρνεις δυο κουτιά ντελαπόν, έξι κηραλοιφές, γνήσιες από τη Βουλγαρία, αλείφεσαι και με λίγο κατράμι και αν δεν σου περάσει η μέση, τότε σου λείπουν μόνο τα πούπουλα.

 

Αν παρά ταύτα είσαι αριστερός, αλλά δεν γουστάρεις περιπέτειες, ψηφίζεις Γιάνη. Με κάθε ψήφο, διπλή φυσικά, κερδίζεις και μια παραμονή στη σπιταρόνα της Δανάης στην Αίγινα. Και άμα θες πρωτεύουσα, το βραδάκι ο Γιάνης σου κάνει το δείπνο με κεριά και λιβάνια, απέναντι από την Ακρόπολη, στην άλλη τους τη σπιταρόνα.

 

Αυτή είναι η αριστερά με μέλλον, συντρόφισσες και σύντροφοι. Την άλλη φορά ψηφίστε Γιάνη δαγκωτό.  Γιατί αλλιώς θα μας πάρουν το σπίτι και κάτι καταθέσεις που μας έμειναν στην «Τράπεζα της Ανατολής» από την εποχή του Σώρρα, αι κομουνισταί!

 

 

Α, όλα κι όλα. Τα ιδανικά του Σώρρα είναι πάντα επίκαιρα. Έστω και αν ο Αρτέμης αλλαξοπίστησε. Ας όψεται η κακούργα κοινωνία, που άλλους τους ανεβάζει ψηλά κι άλλους τους ρίχνει στα ξένα χέρια.


Αχτσιόγλου-Τζανακόπουλος
Κουτσούμπας
Βελόπουλος
Βαρουφάκης-σύζυγος
Τράπεζα της Ανατολής
Σώρρας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής