breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ρε καλώς τον και ας άργησε, αναρρώνοντας από τον κορωνοϊό.

Ένα δεκαπενθήμερο έλειψε από τα τηλεπαράθυρα ο Άδωνις και άνοιξε το κουτί της η Πανδώρα, για να μας στείλει όλα τα κακά του κόσμου.

Διότι η Πανδώρα είναι όπως η γοργόνα η αδελφή του Μεγαλέξαντρου, που ρωτούσε τα καράβια, αν ζει ο Μεγάλος. Και αν της απαντούσαν «τώρα; έχει πεθάνει εδώ και αιώνες και ακόμη να τον βρει η Σουβαλτζή», τους έστελναν σούμπιτους, από τον καπετάνιο μέχρι το μούτσο, στον πάτο της θαλάσσης.

Αν πάλι έπεφτε σε έξυπνους και διαβασμένους στην ιστορία, καλή ώρα όπως ο Άδωνις, και της απαντούσαν «ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει» και της έδιναν μάλιστα και ένα, αδιάβροχο, δεκαεξάτομο έργο για τον Αλέξανδρο από τις εκδόσεις «Γεωργιάδης», τους άφηνε να περάσουν μέχρι και τις συμπληγάδες πέτρες, όπως η πανδημία και οι φωτιές, κακή ώρα.

Έτσι και η Παν Ντόρα, η αδερφή του Κυριάκου, ντε. Μόλις έστειλε ευχές για περαστικά στον Άδωνι, ο άνθρωπος έπεσε στο κρεβάτι με πυρετό και λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού.

Διότι ένας ιστορικός δεν μπορεί να πάσχει ποτέ από κάτι κατώτερο.

Οπότε, αφού τον ξεμάτιασε η Ευγενία και τον έκανε στυλάκι αυτές τις δυο βδομάδες, που έκοψε το περιδρόμιασμα και την έβγαλε με σουπίτσα κόκορα, με ρυζάκι και φιδέ, τσαακ επανήλθε στη Cία, το Στραβελάκη, στο MEGA και τέλος οι φωτιές.

Το έχει ρε αυτό το χάρισμα ο υπουργός. Είναι ο Γκαστόνε της κυβέρνησης. Που αντισταθμίζει τη γρουσουζιά του Κυριάκου. Γιατί αλλιώς, μέχρι και επίθεση από μετεωρίτες θα δεχόμασταν.

Το καλύτερο πάντως στο τηλεπαράθυρο είναι η πολυθρόνα του σπιτιού του. Μιλάμε για Star Wars. Λες και είναι στο κόκπιτ μαχητικού και ρίχνει τα λέιζερ του ενάντια στο Νταρ Βέιντερ.

Δεν ξέρω αν του έμεινε από καμιά παλιά προσφορά, τότε που έκανε τηλεπωλήσεις και με τρία βιβλία έπαιρνες και ένα Rafale πλήρως εξοπλισμένο δώρο ή τον βολεύει, γιατί τον πονάει η μέση του.

Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Άδωνις είναι ένας πραγματικός διαστημικός υπουργός. Και γουρλής, εεεεεεεεε.


κουτί
Πανδώρα
Γοργόνα
Μπακογιάννη
Μητσοτάκης
Star Wars

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής