breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Ρε τι έπαθαν οι Αμερικανοί Ράμπο στο Αφγανιστάν. Την πάτησαν χειρότερα και από το Βιετνάμ.

Διότι εκεί δεν είχαν ούτε drones, ούτε έξυπνες βόμβες και έπρεπε να μπουν οι Τζόνηδες στους ορυζώνες, για να βγάλουν από τα λαγούμια τους Βιετκόνγκ του Χο τσι Μινχ.

Ενώ στο Αφγανιστάν έριξαν του Μπους, του Ομπάμα και του Τραμπ τα μάτια στους ταλιμπανοξυπόλητους με τα καλάσνικοφ και αυτοί εκεί. Τους έστειλαν αδιάβαστους.

Έξυπνος ο Τζο, την έκανε με ελαφρά. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια έδωσε η Αμερική, για να εξοντώσει τους μουτζαχεντίν, που κάποτε εξόπλιζε, επί εποχής Σοβιετικής Ένωσης.

Ρε τι θερμοβαρικές βόμβες, τι λέιζερ, τι F22, τι Β2 τους έστειλε στα λαγούμια τους, τίποτε αυτοί.

Ένας την έκανε για τα ατζέμ πιλάφια και τους ποταμούς με μέλι και τις 72 παρθένες, δέκα έβγαιναν.

Βέβαια το «μπόλι», που λένε και οι «ψεκασμένοι» μας, να μην τους ξεχνούμε, γιατί έρχονται δύσκολες επιδημιολογικά μέρες, το είχαν φυτέψει οι ίδιοι οι Ράμπο, για να τη σπάσουν στο Γκορμπατσόφ, που δεν έτρωγε τότε πίτσα χατ, αλλά μόνο μπορς.

Ρε τι είπε ο Μιχαήλ στο Ρήγκαν και το μπαμπά το Μπους, αφήστε με ρε στην ησυχία μου, γιατί θα έρθει ο Γέλτσιν και θα σας δώσει στο πιάτο στην Κανταχάρ στους ταλιμπάν, τίποτε αυτοί.

Έ, την έκανε με γκλασνόστ και περεστρόικα ο Γκορμπατσόφ, τα κονόμησε με διαφημίσεις και διαλέξεις για τα καλά του υπαρκτού σοσιαλισμού, που έπεσε επειδή στη Σοβιετική Ένωση έβγαζες την καλύτερη γκόμενα, αν της έδινες ένα αυθεντικό Levis, ούτε λέξη δεν δέχονταν οι καπιταλιστές.

Τώρα φεύγουν αυτοί από τα λαγούμια τους στην Καμπούλ, εγκαταλείποντας στα μαχαίρια και τα τσεκούρια των Ταλιμπάν τους συνεργάτες τους.

Αμερική, Αμερική, καλά μου λέγαν μερικοί, πώς είσαι χώρα τραγική, μεγάλε Γιώργο Κοινούσηηηηη.


Βιετκόνγκ
Μπάιντεν
μουτζαχεντίν
Γκορμπατσώφ
Ταλιμπάν
Κοινούσης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής