breaking news Νέο

Ήξεις, αφήξεις στις...προσλήψεις!

Ήξεις, αφήξεις στις...προσλήψεις!

Τριάντα ένα ήταν οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, που ανέλαβαν μόνιμη θέση στην Π.Ε Ημαθίας, σύμφωνα με το διευθυντή της «πρωτοβάθμιας», Δημήτρη Πυρινό.

Άκρως θετική η είδηση, σε αντιδιαστολή βέβαια με το χθεσινό μας ρεπορτάζ για την υποβάθμιση θέσεων σε σχολεία και νηπιαγωγεία της Ημαθίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την ερχόμενη εκπαιδευτική περίοδο 2022-2023. Με την απόφαση του κ. Πυρινού, θα χαθούν 32 θέσεις στο σύνολο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του «νομού» μας, οπότε οι νέες προσλήψεις πάνε...περίπατο! Δεν ξέρουμε τα στοιχεία που ανάγκασαν τον κύριο διευθυντή να προτείνει στο υπουργείο την αντίστοιχη υποβάθμιση, η παράθεση όμως στοιχείων όμορων «νομών», όπως η Πέλλα, όπου οι θέσεις εκπαιδευτικών που χάνονται είναι 4, στις Σέρρες 3, ενώ στην Πιερία προστίθεται μια θέση, πρέπει να ερμηνευτεί, είτε ότι η Ημαθία φθίνει σε επίπεδο μαθητικού πληθυσμού, ραγδαία, η μόνη στην Κεντρική Μακεδονία, οπότε πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα ενίσχυσης των...γεννήσεων κυβέρνηση και ΠΚΜ ή ο φίλτατος Δημήτρης Πυρινός μάλλον «προστάτεψε» την υπουργό του, Νίκη Κεραμέως και όχι τους συναδέλφους του.

Επί της ουσίας; Τριάντα δύο εκπαιδευτικοί θα χάσουν του χρόνου την οργανική τους θέση στον τόπο μας. Να περιμένουμε απάντηση, αναφορικά με την ανισομέρεια των υποβιβασμών σε επίπεδο ΠΚΜ;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής