breaking news Νέο

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ο Γιάννης Παρθενόπουλος

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τον ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ ο Γιάννης Παρθενόπουλος

Με επιστολή που ανέγνωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, Γιάννης Γιαννούλης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παρθενόπουλος, ο οποίος εξελέγη με την παράταξη του ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΠΟΥ του Νίκου Κουτσογιάννη, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του.

Στην επιστολή του ο κ. Παρθενόπουλος αναφέρει, μεταξύ άλλων :

«Συμμετείχα στις εκλογές του Μαΐου 2019 με το συνδυασμό «ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ» και εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος . Οι λόγοι που με οδήγησαν να συμπορευτώ με τον ανωτέρω συνδυασμό είναι ότι θα μπορούσα να προσφέρω στον τόπο μου, όπως και το έκανα με όποιον τρόπο και θέση και εάν κατείχα τα τελευταία δέκα έτη σχεδόν που εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος.

Οι λόγοι αποχώρησής μου είναι ότι επιθυμώ να λειτουργώ προς όφελος του δήμου μας δίχως να μετέχω σε πράξεις και απόψεις μόνον για λόγους αντιπολίτευσης. Πρέπει να γίνει κατανοητό το ότι βάζω πλάτη σημαίνει σηκώνω βάρος. Ήδη και από την θέση της αντιπολίτευσης έχω εργαστεί τον τελευταίο χρόνο προκειμένου να λυθούν προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας και σύντομα θα γίνει γνωστό ποια είναι αυτά και ποια είναι η σημασία τους για την πρόοδο της πόλης μας και του δήμου μας ευρύτερα...»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής