breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Αυθαίρετο...τοίχο έχτιζαν αντιεξουσιαστές φοιτητές στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Στο πλαίσιο προφανώς των μεγάλων Pink Floyd και του another brick in the wall.

Η φοιτητική ομάδα περιφρούρησης μάλιστα απώθησε τους φασίστες καθηγητές και τον κοσμήτορα της σχολής, όταν προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να περάσουν από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, στην αυθαίρετη δόμηση, ώστε να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους, όταν πάρουν το πτυχίο τους.

Πού πας κυρ κοσμήτορα; Να καταπιέσεις τους φοιτητές σου; Τι είναι ένας τείχος ρε, μέσα στο πανεπιστήμιο. Εδώ οι φασίστες και η μαύρη αντίδραση του καπιταλισμού έριξαν το τείχος του Βερολίνου τέτοιες μέρες το 1989 και έτσι χάθηκε ο σοσιαλισμός.

Ο υπαρκτός φυσικά. Η Στάζι δηλαδή, ο Χόνεκερ, οι σοβιετικοί στρατιώτες και οι σύντροφοι αστυνομικοί της λαοκρατικής δημοκρατίας της Γερμανίας, που φρόντιζε, ώστε ο λαός να μην υποκύπτει στους καπιταλιστικούς παραδείσους.

Επιστροφή στο σήμερα και η ΕΛΑΣ αναζητεί πώς μπήκαν τα οικοδομικά υλικά στο Πολυτεχνείο;

Ρε εδώ μπαίνουν στο Καπιτώλιο οι οπαδοί του Τραμπ και δεν θα βρουν τρόπο οι σύντροφοι της αναρχοαυτονομίας να τρυπώσουν στο πανεπιστήμιο;

Έχει γούστο να στείλετε και την εφορία, να δείτε αν είχε τιμολόγιο ο οδηγός που τα έφερε;

Και αν βρείτε και κανένα τόνο μολότοφ, αφήστε τον. Τον παίρνουμε εμείς, να γεμίσουμε ρεζερβουάρ.

Γιατί έτσι είναι ο καπιταλίστας. Ζει εις βάρος του προλετάριου.

Και ενώ ο φασισμός γκρεμίζει το σοσιαλιστικό «όνειρο» των φοιτητών μας, στο ΠΑΣΟΚ έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος και ο κυρ Βασιλιός ο Κεγκέρογλου. Ε με αυτόν σίγουρα τα ποσοστά του Κινήματος θα πλησιάσουν του ΜΕΡΑ 25. Και αν βγάλουν και το Γιωργάκη πρόεδρο; Τότε να μην ανησυχούν καθόλου.

Θα το κλείσουν το μαγαζί και το τρένο της αλλαγής θα αρχίσει να εκτροχιάζεται.

Με αυτά και με τα άλλα. Ζήτω το έθνος για τα 109 χρόνια της απελευθέρωσής μας από τους Τούρκους.

Με προσοχή όμως τα τσίπουρα και οι αλμυροί μεζέδες το μεσημέρι, γιατί πίεση, προστάτης, ζάχαρο, νεφρά, συκώτι, δεν αστειεύονται.


Pink Floyd
το τείχος του Βερολίνου
Καπιτώλιο οι οπαδοί του Τραμπ
Κεγκέρογλου
Παπανδρέου
τσιπουράδικο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής