breaking news Νέο

Νίκη 1-0 για τον Μ. Αλέξανδρο Τρκάλων απέναντι στον ΑΟ Καρδίας

Νίκη 1-0 για τον Μ. Αλέξανδρο Τρκάλων απέναντι στον ΑΟ Καρδίας

Επι τέλους νίκη και βαθμολογική ανάσα για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που κατάφερε ύστερα απο δυο περίπου μήνες να πάρει το τρίποντο κερδίζοντας στο γήπεδο του τον ΑΟ Καρδίας με 1-0.

Το παιχνίδι ηταν μετριο με λίγες σχετικά ευκαιρίες για γκολ και την φιλοξενούμενη ομάδα να εχει ευνοϊκό τον αέρα στο πρώτο ημίχρονο και να έχει στο διάστημα αυτό την εδαφική υπεροχή δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει και τις ανάλογες ευκαιρίες για γκολ.

Στην επανάληψη άλλαξαν τα δεδομένα με τον Μ. Αλέξανδρο να έχει τον πρώτο λόγο και αφου δημιούργησε και εχασε δυο - τρεις καλές ευκαιρίες στο 55’ ήρθε ο Γ. Κίτσας να πετύχει το γκολ που έδωσε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Και τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα της Καρδίας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Βασιλειάδη με απευθείας κόκκινη κάρτα, όπως βέβαια με 10 έμειναν και τα Τρίκαλα λόγω αποβολής του σκορερ Γ. Κίτσα με 2η κίτρινη.

 

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι η νίκη της ομάδας των Τρικάλων θεωρείται δίκαιη, καθώς ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Από την νικήτρια διακρίθηκαν οι Καπετάνος, Κουκουράκης, Πετκάκης και Παρσόπουλος ενω καλύτεροι από τον ΑΟ Καρδίας ηταν οι Ξανθόπουλος, Τοπαυλίδης και Μπιμπισίδης.

Καλή η διαιτησία της κας Τσιοφλίδη και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών της Νάκα - Δεδικούση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Κίτσας Π., Τσουλχάϊ, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κουκουράκης (88’ Τερζής), Κίτσας Γ., Ζωγράφος (77’ Βλάχος), Καπετάνος (60’ Λογδάρης), Παρσόπουλος (68’ Ποτουρίδης).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Μπιμπισίδης (83’ Γιαννιώτης), Πολυζάς, Καρυδόπουλος (60’ Χότζα), Ξανθόπουλος Δημητρακόπουλος (74’ Βασιλλάρης), Μανιός (60’ Τσελέπης), Νικολόπουλος, Τσατσαρώνης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής