breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Στιγμές θλίψης για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, που έφυγε στα 57 της χρόνια, παλεύοντας με τον καρκίνο από τα 43 της χρόνια.

'Όπως αντίστοιχα οι γονείς της, σε τέτοιες ηλικίες. Στο θάνατο δεν χωράνε αστεία.

Και δεν είναι μόνο η δική της απώλεια, παρά τη γενναία μάχη που έδωσε.

Είναι οι χιλιάδες καρκινοπαθείς συνάνθρωποί μας, που καθημερινά δίνουν τη μάχη της επιβίωσης.

Η τεχνολογία των εμβολίων MRNA, σύμφωνα με την ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας, είναι αντίστοιχη με αυτή για τη δημιουργία ενός εμβολίου κατά του καρκίνου.

Είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια ο καρκίνος θα νικηθεί και θα καταστεί μια μακροχρόνια αρρώστια, με ποιότητα ζωής για τους πάσχοντες, όπως συνέβη και με τα φάρμακα που δημιούργησε η επιστήμη, νικώντας τη μάστιγα του AIDS, που τόσα εκατομμύρια ζωές πήρε.

Αυτή είναι η προσδοκία των πολιτών, που εμπιστεύονται τους επιστήμονες και όχι τους συνωμοσιολόγους της κακιάς ώρας, που τρομοκρατούν απλούς ανθρώπους, οδηγώντας τους στο θάνατο, αντί του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.

«Καλά, το εμβόλιο για τον κορωνοϊό το αρνείσαι, το εμβόλιο της γρίπης, που δίνει και αυτή εκατοντάδες νεκρούς κάθε χρόνο στον τόπο μας, δεν θα το κάνεις;», ρώτησα έναν....οπαδό των θεωριών των Ρότσλιντ, που θέλουν να ξεπαστρέψουν τον κοσμάκη και τόσα άλλα που ακούτε καθημερινά στο fb, που έχει γίνει η μεγαλύτερη πατσαβούρα ψευδών ειδήσεων στο παγκόσμιο χωριό του διαδικτύου.

Η απάντηση; «Ποιος ο λόγος;».  Ναι, αυτή είναι η θεώρηση ενός ιδιαίτερα μεγάλου κομματιού της κοινωνίας μας, που βρίσκεται στη λογική των τσιπς, που μας βάζουν στο «μπόλι».

Προφανώς το rfid έχει εισχωρήσει και στα εμβόλια της γρίπης, κατά την άποψη αυτών των ανθρώπων, που με φανατισμό προσέρχονται με σταυρούς και ελληνικές σημαίες, εδώ στις τοπικές πλατείες.

Ένα κράμα ανορθόδοξης, υπερεθνικιστικής φοβίας, που ξεκίνησε την εποχή του Καρατζαφέρη, μεταλλάχθηκε στο «Σωρρισμό» και το «Χρυσαυγιτισμό» και τώρα βρήκε «λιμάνι» στα φοβικά σύνδρομα μιας ανορθολογιστικής ανθρωπότητας.

Η μόνη δικαιολογία της αγραμματοσύνης που επικρατεί, είναι η φτώχεια και η ένδεια της ελληνικής και όχι μόνο κοινωνίας, εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης, που έχει μετατρέψει τους αδύναμους να γίνονται ποτάμια προς τις δυτικές χώρες της «επαγγελίας», όπως οι ΗΠΑ.


εμβόλιο mRNA
αρνητές
Καρατζαφέρης
Σώρρας
Χρυσαυγίτες
φτώχεια

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής