breaking news Νέο

Super League 2 : To θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται!! Νέα αναβολή του πρωταθλήματος!!

Super League 2 : To θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται!!  Νέα αναβολή του πρωταθλήματος!!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου ήταν προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της SuperLeague2 και στις 12 και κάτι, λίγο πριν οι ομάδες αναχωρήσουν για το γήπεδο, για να δώσουν τον πρώτο τους αγώνα, πληροφορούνται ότι για μια ακόμη φορά αναβάλλεται η πρεμιέρα. Ο λόγος η δικαίωση της Ζακύνθου την προηγούμενη ημέρα από το διαιτητικό δικαστήριο και η εξώδικος του Αλέξη Κούγια ή αν προτιμάτε της ΠΑΕ Λάρισα, με την οποία ζητούσε την αναβολή των αγώνων, διαφορετικά φυσικά θα κατέφευγε στην αθλητική δικαιοσύνη. Και μπροστά στον κίνδυνο να δημιουργηθεί ένα ακόμη σίριαλ αποφασίστηκε η αναβολή της πρεμιέρας και η ακύρωση της προηγούμενης κλήρωσης, αφού πλέον στον πρωτάθλημα της SuperLeague2, εκτός από την Ζάκυνθο μπαίνει και η Καβάλα.

Το ερώτημα βέβαια είναι με τι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν η Καβάλα και η Ζάκυνθος, αφού σαν ερασιτεχνικές ομάδες που ήταν δεν έχουν επαγγελματικά συμβόλαια και η περίοδος των μεταγραφών έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό.

Όπως λοιπόν γίνεται εύκολα κατανοητό μπορεί η διοργανώτρια αρχή να διαρρέει ότι η πρεμιέρα μετατέθηκε για μια εβδομάδα, όμως για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα το αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη, στην οποία είναι σίγουρο ότι θα προσφύγουν οι δύο ομάδες.

Έτσι και από την στιγμή που αναβλήθηκε η πρεμιέρα με τη ΒΕΡΟΙΑ να βρίσκεται από την Παρασκευή το βράδυ στην Λάρισα, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να πάνε στο γήπεδο και να δώσουν φιλικό μεταξύ τους αγώνα.

Το παιχνίδι έγινε φυσικά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με την ίδια διαιτητική τριπλέτα που είχε οριστεί Μπεκιάρης (Αινάλης – Χαραλαμπόπουλος), ο αγωνιστικός χώρος του οποίου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση και δεν βοηθάει στο οργανωμένο ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, με τον γηπεδούχο Απόλλωνα να είναι ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και στο 13' να έχει δοκάρι, ύστερα από εκτέλεση φάουλ και την ΒΕΡΟΙΑ να απειλεί δύο φορές στο 28' και στο 30' με τον Πόζογλου.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ έγινε πιο επιθετική και στο 62' άγγιξε το γκολ με τον Πασά, που είχε μπει στο παιχνίδι δύο λεπτά νωρίτερα, το σουτ του οποίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Αστράς.

Οι συνθέσεις με τις οποίες έπαιξαν οι δύο:

ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Αστράς, Γιαννίτσης, Καρρίκι, Βίγια, Λίταινας, Παναγιώτου, Σκούπρας, Κόζου, Κανούλας, Χατζής, Τιμπουέ.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαντζάρης, Ζιάκας, Λουκάς, Καλούσης, Σούλτσε, Μπαλογιάννης, Ζαχόπουλος, Νούσιος, Λεμάνγκρ, Πετράκης, Ποτόσογλου, Καπουράνης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Σκόνδρας (60' Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (90' Μουχάλης), Μούργος (86' Φοφανά), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (65' Ράμος), Πόζογλου (80' Ντίνας), Μπαϊντού (60' Πασάς).

 

Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Χθες Δευτέρα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η νέα κλήρωση του πρωταθλήματος με την Καβάλα να συμπεριλαμβάνεται στον βόρειο όμιλο και την Ζάκυνθο στον Νότιο.

Η νέα κλήρωση έφερε αντίπαλο της ΒΕΡΟΙΑΣ στην πρεμιέρα που πιθανόν να γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου, τον Αλμωπό Αριδαίας και το παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης. Την 2η αγωνιστική η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίζεται στο Βόλο με τη Νίκη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής