breaking news Νέο

Superleague 2 : Ορίστηκε η νέα πρεμιέρα

Superleague 2 : Ορίστηκε η νέα πρεμιέρα

Από την διοργανώτρια αρχή, τη Λίγκα, ανακοινώθηκε ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SuperLeague2, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου με τρεις αγώνες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το ντέρμπι Ολυμπιακού Β. - ΠΑΟΚ Β., που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Η ΒΕΡΟΙΑ την 1η αγωνιστική όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον Αλμωπό Αριδαίας και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

Εν τω μεταξύ χθες Τετάρτη εκδικάστηκε η προσφυγή της Ζακύνθου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της επιτροπής ιδιότητας μεταγραφών προκειμένου να της επιτραπεί να μετατρέψει τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ της σε επαγγελματίες, διαφορετικά δεν μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, παρότι δικαιώθηκε, αφού σαν Ερασιτεχνικό Σωματείο που ήταν δεν είχε επαγγελματικά συμβόλαια.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες αργά το απόγευμα και η απόφαση θα πρέπει να βγει άμεσα μιας και η έναρξη του πρωταθλήματος έχει, όπως ήδη αναφέραμε, οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο (6 και 7 Νοεμβρίου).

Τέλος όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, για την είσοδο των φιλάθλων και όχι μόνο στα γήπεδα, θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν διαφορετικά θα θεωρούνται υπεύθυνες οι ομάδες οι οποίες και θα τιμωρούνται. Να υπενθυμίσουμε ότι δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, ενώ οι φίλαθλοι στις κερκίδες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μάσκα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής