breaking news Νέο

Την Κυριακή με την Αριδαία

Την Κυριακή με την Αριδαία

Η νέα κλήρωση του πρωταθλήματος της SL2, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι έφερε στον δρόμο της ΒΕΡΟΙΑΣ για την πρεμιέρα τον Αλμωπό Αριδαίας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Αν όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή το πρωτάθλημα ξεκινησει το προσεχή Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου τότε θα ολοκληρωθεί στις 1η Μαΐου, ενω στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και ένδεκα εμβόλιμες (Τετάρτη).

Στην πρώτη εμβόλιμη που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Νοεμβρίου η ΒΕΡΟΙΑ αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη (γήπεδο Ευκαρπίας) τον ΠΑΟΚ Β', ενω την δεύτερη εμβόλιμη του προγράμματος 15 Δεκεμβρίου, επίσης εκτός έδρας (γήπεδο Ρέντη) τον Ολυμπιακό Β'.

Στον β' γύρο στον οποίο η ΒΕΡΟΙΑ είναι γηπεδούχος τόσο με τον ΠΑΟΚ Β' όσο και με τον Ολυμπιακό Β' παίζει Κυριακή. Και συγκεκριμένα με την ομάδα του ΠΑΟΚ Β' στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου και με τον Ολυμπιακό Β' στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής Κυριακή 20 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα του α' γύρου που εφόσον επαναλαμβάνουμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχή Σαββατοκυριακο 6 και 7 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί στις 6 Φεβρουαρίου, περιλαμβάνει πέντε Τετάρτες και του β΄γύρου έξι μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τρεις που ακολουθούν τα Χριστούγεννα (Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου) την Πρωτοχρονιά (Τετάρτη 5 Ιανουαρίου) και το Πάσχα (Τετάρτη 27 Απριλίου) που δεν υπάρχει αγωνιστική.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής