breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Εντατικές οι πρόβες, αδέρφια, για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας.

Ευχόμαστε αυτή τη φορά ο ήχος να είναι κανονικός, γιατί αλλιώς θα πάμε, δια ζώσης, κατευθείαν για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν μπορεί, κάτι αντίστοιχο θα έκαναν οι Βιετκόνγκ στους Αμερικανούς αιχμαλώτους και τους παρουσίαζαν να φωνάζουν «ζήτω ο Χο Τσι Μινχ, ένα είναι το κόμμα, ένα και το χρώμα».

Και έτσι ξεκίνησε και το κλίμα εναντίον του πολέμου στο Βιετνάμ και ήρθε η καταραμένη ώρα, που έπεσε η Σαϊγκόν και μετονομάστηκε σε Χο Τσι Μινχ.

Βέβαια ο καπιταλισμός ποτέ δεν πεθαίνει και μετά από χρόνια το ΚΚΒ τα βρήκε με τις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα οι γιάνκηδες πηγαίνουν ελεύθερα ταξιδάκια αναψυχής στη Ντα Ναγκ και στο Κε Σαν, που οι Βιετκόνγκ έκαναν σκόνη το USA army.

Επανερχόμαστε στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας. Αν τελικά υπάρξει ξανά πρόβλημα, μπορούμε να ζητήσουμε από τη Μεραρχία να μας καλύψει με ασυρμάτους. Επειδή είμαστε παλιοί και χρησιμοποιήσαμε στην 160 ΜΜΒΠ στις Βαρβάρες και τα «βατραχάκια» και τους PRC7 και τους Racal, θα μπορούσαμε να προτείνουμε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να ονομαστεί «αστέρας δύο», ο δήμαρχος «αστέρας ένα» και ούτω καθ’ εξής, ώστε να έχουμε μια τάξη στις συνομιλίες, αφού, ως γνωστόν, στους ασυρμάτους ακούγεται μόνο ο ένας εκ των ομιλητών.

Έτσι, και δεν θα πέφτει η φωνή του Στέργιου πάνω σε αυτή του Παύλου και όλα θα πάνε καλά.

Αρκεί να μην πέσουν οι μπαταρίες των ασυρμάτων, αφού είναι σίγουρο ότι οι ιστορικές αψιμαχίες θα συνεχιστούν μέχρι την εποχή που ήταν δήμαρχος ο....Ανδρέας Βλαζάκης.

Καλό κουράγιο λοιπόν, όπως μας είπε και ο Όλι Ρεν, ο κολλητός του Γιωργάκη, με την ελπίδα να μη ζήσουμε ξανά εποχές...Βιετνάμ και Καμπότζης!


αυτιά
Βιετκόνγκ
ασύρματος
Παυλίδης-Διαμάντης
Βλαζάκης
Ρεν
Παπανδρέου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής