breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Υβριδικό πόλεμο δέχεται η Ευρώπη από τη Λευκορωσία, είπε ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ.

Ναι ρε, ο Μισελάκος, που άφησε την Ούρσουλα φον ντε Σλάφεν φαν Μπάστεν τιμωρία στο ένα πόδι, μπροστά στον Ερντογάν, ανακάλυψε σήμερα ότι τα σύνορα των μελών-κρατών είναι και σύνορα της ΕΕ.

Δεν τα έλεγες αυτά όμως κύριε Σαρλίδη μας, όταν ο σουλτάνος έστελνε ορδές «λάθρο» στον Έβρο.

Στον 'Έβρο δεν υπήρχαν οικογένειες, αλλά κάτι νταγλαράδες Πακιστανοαφγανοί, που έτσι και σε έπιαναν στα δόντια τους, θα σε έτρωγαν ζωντανό κυρ Σαρλ μας.

Θα μου πεις, η δικιά σου η μικρή Ολλανδέζα, που μας την είπε γιατί κάνουμε push back στους «λάθρο» στο Αιγαίο, έναν τέτοιο νταβραντωμένο φιλοξενεί στη χώρα μας. Ως...γιο της, φυσικά.

Όχι τίποτε πονηρό. Α ρε....Μήδεια που θέλετε εκεί στις Τουλίπες, που ήρθατε στα νησιά μας, για να μας δείξετε το πόσο «φιλάνθρωποι» είστε.

Γιατί μωρή κυρά μου δεν τους παίρνεις εσύ όλους τους φίλους του «γιου» σου στην Ολλανδία, να χορτάσουν από «μητρική αγάπη» όλες οι φιλενάδες σου, που άνδρα ψάχνουν και άνδρα δεν βρίσκουν, αφού όλοι τους είναι στη ντάγκλα από τη φούντα;

Μόλις ο τρελός ο Λουκασένκο έριξε στα σύνορα της Πολωνίας δυστυχισμένες ψυχές, αμέσως εσείς κυρ Μισελάκη μας να δείτε υβριδικό πόλεμο.

Για τις βίζες που τους πουλούν οι Τούρκοι, για τις αθλιότητες που κάνουν οι ναζιστοερντογάνηδες στους πρόσφυγες και μετανάστες, τσιμουδιά;

Να πάρεις και εσύ Μισέλ ένα «γιο» στο σπίτι σου. Ποτές δεν ξέρεις τι γίνεται. Μπορεί να σου ξυπνήσει και εσένα κανένα πατρικό ένστικτο, να τον υιοθετήσεις.

Να πάει μπροστά και η Ευρώπη ρε, γιατί με τους ντόπιους χαίρι δεν έχει.

Να έρθει ο Χασάν, ο Ομάρ και ο Μαχμούτ, να κάνουν όλες τις εκκλησιές σας τζαμιά, όσες έχουν απομείνει δηλαδή από τα ξεφτιλίκια σας, να σας φορέσουν και χιτζάμπ, να σας εφαρμόσουν τη σαρία και τότε θα δείτε τι εστί ισλάμ.

Αν είσαι απ΄ έξω από το χορό, πολλά σου τραγουδιούνται Μισέλ μου. Έλα εδώ στον Έβρο, στην Κύπρο, να δεις τους βαρβάρους και τα εγκλήματά τους.

Από μακριά πυρώνεστε κυρ ευρωπ....έοι μας. Από μακριά!


Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
μετανάστες
Ολλανδή δημοσιογράφος
Λουκασένκο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής