breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική

Με τα παιχνίδια ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ - Τριπόταμος 1-1 και Κοπανός - Μακροχώρι 2-1, που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας, με τον ΓΑΣ Κοπανού να είναι η μοναδική ομάδα που πήρε τη νίκη και βέβαια προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κοπανού που ήταν και η γηπεδούχος προηγήθηκε στο 24' με γκολ του Κωστογλίδη και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο (43') με τον ίδιο παίκτη έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη το Μακροχώρι προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε στο 53' με τον Φωτόπουλο σε 2-1, δίχως όμως να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Μαλούτα (Καραγκιζόπουλος - Σαμαράς).

Στο 85' αποβλήθηκε ο Κιατακίδης, με το Μακροχώρι να ολοκληρώνει τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΚΟΠΑΝΟΣ: Oρφανίδης Α., Στογιάννης Α. (66' Οικονόμου Χ.), Μποζίνης Κ., Γκιούλα, Τζιβάρας, Ορμανίδης Σ., Ιντος Ε., Στογιάννης Δ. (90' Μίχος), Κωστογλίδης, Κότσαλης, (66' Αναδός), Σπανός (51' Μποζινης Π.).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Αργυρόπουλος, Μυλωνάς, Κιατακίδης, Φιλιππίδης, Λιλιόπουλος (53' Δαλήγγαρος), Βύζας, Μανωλόπουλος (46' Χασιώτης), Τσακαλίδης Α., Φωτόπουλος, Αθανασιάδης (80' Τσικανόπουλος), Γιάννινας (46' Τσακαλίδης Γ.).

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, στην έδρα της το γήπεδο της Κουλούρας, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τον Αστέρα Τριποτάμου.

Στο σκορ προηγήθηκε η φιλοξενούμενη ομάδα του Τριποτάμου στο 15' με κοντινό πλασέ του Σαλπιγγίδη με την ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ να ισοφαρίζει στο 49' με ωραία κεφαλιά του Μωϋσίδη, ο οποίος είχε μπει αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Γιαγκιτζόγλου - Αργυρίου)

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Τσανασίδης, Χαβιαρόπουλος, Φωτόπουλος, Περπερίδης, Καρασαρίδης, Βασιλειάδης, Λακεζίδης (81' Βουλούρης), Μιχαηλίδης (46' Μωϋσίδης), Γιαγτζίδης (85' Τσέας), Μπεκιαρίδης (68' Λουτζανιώτης), Χερίδης (69' Καραγιάννης).

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ: Παπαβασιλείου, Χατζηνίκου (59' Μπουλάρι), Γκιντίδης, Μιλκούδης, Μπέσσας, Νάσης, Κόλα, Μπρέγκου, Τεμιρτζόγλου (78' Γιόντης), Μεταϊ, Σαλπιγγίδης.

Οι ρεβάνς έχουν οριστεί για τις:

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12 2.30 μ.μ.

Αγία Μαρίνα - Τρίκαλα

Αγκαθιά - Νάουσα

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12 2.30 μ.μ.

Τριπόταμος - ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ

Μακροχώρι - Κοπανός

• Να υπενθυμίσουμε ότι έχει καταργηθεί το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής