breaking news Νέο

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο χθεσινός απολογισμός των εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ο χθεσινός απολογισμός των εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Δύο ισοπαλίες και μία ήττα ηταν ο απολογισμός των τριών εκπροσώπων μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική.

Συγκεκρινένα η Νάουσα στο γήπεδο του Ευόσμου με αντίπαλο τον Αγρ. Αστέρα προηγήθηκε στο σκορ με τον Κώστα Κωτσιόπουλο στο 30’ όμως στο 60’ ο Ατζαμιδάκης της γηπεδούχου ομάδας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ενα αποτέλεσμα που παρά την προσπάθεια των δυο αντιπάλων έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στη Νεάπολη ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων με αντίπαλο τον γηπεδούχο Μακεδονικό πήρε κεφάλι στο σκορ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50’) όμως η γηπεδούχος ομάδα στα τελευταία λεπτά πίεσε και ισοφάρισε σε 1-1 στο 83’ με τον Τσουκάνη.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε για μια ακόμα φορά στην έδρα του ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας καθώς έχασε από την ΑΠΕ Λαγκαδά με 2-3.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 16’ με γκολ του Χιντασέλι με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν το σκορ με τον Αργυρίου στο 26’ και δυο λεπτά αργότερα να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τον Μυλωνά.

Οι Θεσσαλονικείς που δεν το εβαλαν κάτω ισοφάρισαν με την σειρά τους στο 34’ με γκολ του Αθανασιάδη και πήραν την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο 81’ με τον Καραμανλή.

Στα υπόλοιπα χθεσινά παιχνίδια ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) στην Έδεσσα με τον Εδεσσαϊκό και σε συνδυασμό με το ρεπό του Αρη Παλαιοχωρίου έμεινε μόνος δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα.

Ο Πιερικός συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία νίκησε με ένα γκολ του Κατσιαμήτα στο 41’ εκτός έδρας τον Κιλκισιακό και σκαρφάλωσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος ισοπαλία (1-1 και 0-0 αντίστοιχα) έληξαν τα παιχνίδια ΑΟ Καρδίας - Αλμωπού Αριδαίας και ΑΕ Καρίτσας - Καμπανιακός.

Ολα τα αποτελέσματα της χθεσινής εμβόλιμης αγωνιστικής και η βαθμολογική σειρά των ομάδων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής