breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κατάσταση στην κορυφή

Αναλλοίωτη όπως εξάλλου αναμένονταν, έμεινε μετά τα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου, η βαθμολογική σειρά των ομάδων στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρότι Μακροχώρι και Μελίκη άγγιξαν την έκπληξη όμως τελικά Αγκαθιά και Τριπόταμος κατάφεραν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς που τους κράτησαν στην κορυφή.

Η τρίτη της παρέας των διεκδικητών η Νάουσα είχε εύκολο απόγευμα κερδίζοντας στην έδρα της τον Αχθο Αρούρη με 7-2, ενω άνετη και καθαρή ήταν και η νίκη της Αγίας Μαρίνας επί του ΠΑΟ Κουλούρας (3-0).

Στο γειτονικό ντέρμπι του γηπέδου του Ροδοχωρίου επικράτησε ο φιλοξενούμενος Κοπανός με 1-0.

Στο γήπεδο της Αγκαθιάς, το Μακροχώρι αιφνιδίασε την αντίπαλο του Νίκη και στο 15' προηγήθηκε στο σκορ με τον αρχηγό του Γιώργο Τσακαλίδη.

Η απάντηση της γηπεδούχου ήρθε σχετικά γρήγορα που αφού ισοφάρισε στο 25' με τον Κοσέογλου 15 λεπτά αργότερα έκανε την πλήρη ανατροπη με κεφαλιά του Κίτσα. Στη συνέχεια η Αγκαθιά είχε ευκαιρίες να κλειδώσει την νίκη της με ένα τρίτο τέρμα σταμάτησε όμως στον 16χρονο τερματοφύλακα του Μακροχωρίου Αργυρόπουλο με την τελευταία μεγάλη ευκαιρία να ανήκει στους φιλοξενούμενους και τον Πρωτογέρη να βγαίνει τετ - α - τετ με τον τερματοφύλακα της Νίκης Κωστογλίδη να τον πλασάρει και τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρεια κρατώντας την νίκη της ομάδας του.

Στο 57' η Αγκαθιά έχασε πέναλτι (αουτ) που εκτέλεσε ο Κίτσας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μπέκας - Γαβράς).

Εντυπωσιακή εξέλιξη είχε ο αγώνας του Τριποτάμου με την Μελίκη που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του πρώτου.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 3-0 με γκολ που πέτυχαν ο Σαλπιγγίδης στο 17', ο Χατζηνίκου στο 25' και ο Προβατίδης στο 75'.

Μέσα σε τρια λεπτά όμως η Μελίκη πέτυχε τρία τέρματα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 78' συγκεκριμένα ο Μάριος Αργυρόπουλος μείωσε σε 3-1, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-2 και στο 80' ο Μπουκουβάλας ισοφάρισε σε 3-3. Το τελικό 4-3 διαμορφώθηκε από τον Μπρέγκου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας - Ζουρνατζίδης).

Εύκολο απόγευμα για την Νάουσα που ύστερα από ωραία εμφάνιση κέρδισε στην έδρα της το ΔΑΚ της πόλης τον Αχθο Αρούρη με 7-2.

Το σκορ για λογαριασμό της Νάουσας άνοιξε ο Φράγγη στο 10' και στο 22' ο Κερμανίδης έγραψε το 2-0. Στο 33' ο Γκελοσάνι έκανε το 3-0 και επτά λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης το 4-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αχθος Αρούρης μείωσε με πεναλτι του Τάσο σε 4-1, για να πάρει σειρά ο Ηλιάδης και να πετύχει το πέμπτο τέρμα της Νάουσας. Ο Πύρκας στο 77' έκανε το 5-2 με τον Ηλιάδη και τον Γιαμαλίδη να πετυχαίνουν τα επομενα δυο τέρματα της Νάουσας διαμορφώνοντας το τελικό 7-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Αργυρίου - Ζαχαριάδης).

Ανετη επικράτηση και της Αγίας Μαρίνας που νίκησε στο γήπεδο της με 3-0 τον ΠΑΟ Κουλούρας. Ο Λούρης με κεφαλιά στο 14' έκανε το 1-0 με τον Σαμιώτη στο 18' να ζευγαρώνει τα τέρματα της ομάδας του και στο 58' ο Σερασκιέρης να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Γκαλαϊτζής - Σαμαράς).

Με ένα γκολ που πέτυχε ο Στογιάννης στο 65' ο ΓΑΣ Κοπανού νίκησε εκτος έδρας τον συνώνυμό του, του Ροδοχωρίου πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος - Πιπερίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής