breaking news Νέο

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Β' Κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Συνωστισμός στην κορυφή

Με εξαίρεση την Αλεξάνδρεια που παρά την εντός έδρας ισοπαλία της (0-0 με το γειτονικό Βρυσάκι) διατήρησε την διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν, η μάχη για τα 4 εισιτήρια της ανόδου από την Β', στην Α' κατηγορία της Ένωσης μας γίνεται σώμα με σώμα.

Σε Α' όμιλο, η Αλεξάνδρεια, όπως ήδη αναφέραμε έχει αποκτήσει διαφορά ασφαλείας 9 βαθμών από το Παλαιοχώρι, που με την νίκη του επί της Αγίας Βαρβάρας με 1-0 ισοβαθμεί στην 2η θέση με τα Καβάσιλα, που έχασαν στην Κυψέλη με 1-0.

Στην 4η θέση έναν βαθμό πίσω βρίσκονται το Βρυσάκι και η Αγία Βαρβάρα και ακολουθούν η Καψόχωρα και η Κυψέλη, ενώ στην προτελευταία θέση βρίσκεται η Λυκογιάννη που κέρδισε 2-1 τα Ασώματα.

Χαρακτηριστικό του συνωστισμού στον Α' όμιλο, η βαθμολογική διαφορά μεταξύ της δεύτερης προνομιούχου θέσης του βαθμολογικού πίνακα και της προτελευταίας Λυκογιάννης που είναι μόλις 5 βαθμοί.

Στον Β' όμιλο τα Λευκάδια γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στον Αγιο Γεώργιο, από τον Απόλλων με 2-1 και σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού Νάουσας από τον Κεραυνό Επισκοπής εκτός έδρας επίσης με 2-1 και την ισοπαλία του Ζερβοχωρίου στο γήπεδο της Ραχιάς (1-1) με τον Εθνικό, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και η Πατρίδα που έκανε το ρεπό της κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά από τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις και να ξαναμπούν στο παιχνίδι της διεκδίκησης της ανόδου στην Α' κατηγορία.

Νίκη και για την ΑΕ Ποντίων που κέρδισε 3-0 εκτός έδρας τον Ερμή Τριλόφου και έφτασε στους 10 βαθμούς έναντι 13 της Επισκοπής και της Πατρίδας, 15 του Αγίου Γεωργίου, 17 του Ζερβοχωρίου, 18 του Ολυμπιακού Νάουσας και 20 των Λευκαδίων, που παρά την ήττα τους, παραμένουν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής