breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Στην ημιτελική φάση τα Τρίκαλα

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Στην ημιτελική φάση τα Τρίκαλα

Ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων νίκησε στον εξ' αναβολής αγώνα τον συνώνυμό του της Αγίας Μαρίνας με 1-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ημαθίας.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 34' με γκολ του Σαμιώτη με τα Τρίκαλα να χάνουν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το σκορ όταν δύο λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι όμως το σουτ του Βασίλτση, από τα 11 βήματα το απέκρουσε ο Ευαγγελόπουλος.

Στην επανάληψη και μέσα σε δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την πλήρη ανατροπή. Στο 62' συγκεκριμένα κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με την εκτέλεσή του να την αναλαμβάνει ο Αβραμόπουλος και να ισοφαρίζει σε 1-1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό (63') ο Πιπιλιάρης να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα της ομάδας του βάζοντας την μπροστά στο σκορ με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα και που σε συνδυασμό με την λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στα Τρίκαλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Γκαλαϊτσής – Αργυρίου).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ: Ευαγγελόπουλος, Βασιλείου, Ράδης, Καρατάσιος, Μπουρδάνος, Κίτσας, Σερασκέρης, Ντιογκάνα (75' Μουστάκας), Λέκα (81' Δημητρούσης), Σαμιώτης, Λούρης (75' Μελιόπουλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Πίκος, Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Πεϊκος, Τσιρίδης, Περτσιούνης (59' Πετράκης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης (90' Χατζόπουλος), Βασίλτσης (59' Λίτσι), Κέλο (83' Κίτσας).

Να υπενθυμίσουμε ότι στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας εκτός από τα Τρίκαλα έχουν προκριθεί το Μακροχώρι, που απέκλεισε τον Κοπανό η Αγκαθιά σε βάρος της Νάουσας και ο Τριπόταμος που κέρδισε τον ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής