breaking news Νέο

Από τις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

  • Από τις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας
  • Από τις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας
  • Από τις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας
  • Από τις δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας

-Ανεξαρτητοποιήθηκε από τη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ο Σταύρος Τσέλιος

 

Με δήλωση που απέστειλε στον, πρώην πλέον, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Τσέλιος δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, που ηγείται η Ίλια Ιωσηφίδου. Στη δήλωσή του ο κ. Τσέλιος τονίζει ότι απεχθάνεται τη στείρα αντιπολίτευση και τη διαρκή άρνηση σε όλα, αφήνοντας προφανείς αιχμές για την έως τώρα στάση της παράταξης, από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε. «Πιστεύω, πως οφείλουμε άπαντες να συνεργαζόμαστε και να ενισχύουμε τις προσπάθειες της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής, κάθε φορά που αυτές κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Επίσης, θεωρώ πως είμαστε υποχρεωμένοι, να ασκούμε δημιουργική κριτική στο έργο της Δημοτικής Αρχής και μέσα από διάλογο να αναδεικνύουμε τις πιθανές αστοχίες της. Έτσι γινόμαστε χρήσιμοι και χρηστικοί για το Δήμο Η.Π. Νάουσας και τους συμπολίτες μας. Έτσι δικαιώνουμε την επιλογή όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους», τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Τσέλιος, που πολλές φορές την προηγούμενη διετία διαχώρισε τη θέση του από τις απόψεις της κας. Ιωσηφίδου.

 

-ΕΝΑ ΜΑΖΙ και στη βασιλόπιτα!

 

Με το δεξί μπήκε το 2022 για την πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη του ΕΝΑ ΜΑΖΙ, αφού το τυχερό κομμάτι της βασιλόπιτας, που κόπηκε στο διάλειμμα των δημαιρεσιών για την εκλογή μελών της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής,  έπεσε στην παράταξη του δημάρχου Νικόλα Καρανικόλα.

 

-Δημαιρεσίες : Είκοσι εννιά παρόντες, τέσσερις απόντες

 

Είκοσι εννιά ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι, που παραβρέθηκαν στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, στις 11 το πρωί της Κυριακής, 9ης Ιανουαρίου, για την εκλογή νέου προεδρείου του σώματος, καθώς και δημοτικών επιτροπών. Από τη συνεδρίαση δικαιολογημένα απουσίαζε ο πρώην δήμαρχος, Νίκος Κουτσογιάννης, στον οποίο έχει επιβληθεί ποινή 20ήμερης αργίας από την «Αποκεντρωμένη». Δεν παραβρέθηκαν επίσης, όπως ανακοίνωσε ο κ. Γιαννούλης μετά από ερώτηση του κ. Τζουβάρα,  οι κ.κ Γιάννης Μυλωνάς, Άρης Τόσιος και Στάθης Λογδανίδης, προφανώς για δικούς τους λόγους.

 

-Δώρα Μπαλτατζίδου και Γιώργος Τριανταφύλλου ορίστηκαν από το δήμαρχο στην προεδρία της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής

 

Η αντιδήμαρχος Οικονομικών Δώρα Μπαλτατζίδου ορίστηκε από το δήμαρχο Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου Νάουσας. Επίσης μέλη της ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Παύλος Αδαμίδης και Χρήστος Βασιλειάδης. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, εκλέχθηκαν από την παράταξη Καρανικόλα, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Θανασούλης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας. Από την παράταξη Κουτσογιάννη ο Σταύρος Βαλσαμίδης και ο Θόδωρος Δολδούρης, από τη ΛΑΣ ο Λάκης Λακηνάνος (αναπληρωτής ο κ. Τσουκαλάς) και από τους ανεξάρτητους συμβούλους ο Σταύρος Τσέλιος, με αναπληρωτή τον κ. Σαμαρά. Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής ορίστηκε από το δήμαρχο ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τριανταφύλλου. Επίσης ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι Δώρα Μπαλτατζίδου και Δημήτρης Θανασούλης. Εξελέγησαν από το ΕΝΑ ΜΑΖΙ ο Βασίλης Τζουβάρας και ο Αντώνης Καραγιαννίδης, από τη ΛΑΣ ο Αλέκος Χατζηιωαννίδης (αναπληρωτής ο κ. Παυλίδης) και από τους ανεξάρτητους ο Γιάννης Παρθενόπουλος (αναπληρωτής Σαμαράς)

 

-Με φυσική παρουσία οι δημοσιογράφοι

 

Με φυσική παρουσία των δημοσιογράφων έγιναν οι δημαιρεσίες του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας. Προφανώς παρέστησαν στη, χωρητικότητας 260 ατόμων, αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΡΙΑ, αφού ελέγχθηκαν πρώτα τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.


Καρανικόλας
Μπαλτατζίδου-Τριανταφύλλου
Δ.Σ. Νάουσας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής