breaking news Νέο

Παύλος Δερμιτζάκης: «Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμη»

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Παύλος Δερμιτζάκης, μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του, στις καθιερωμένες δηλώσεις του υποστήριξε ότι: «Είναι νωρίς για να ξεχωρίσουμε τα φαβορί, καθώς το πρωτάθλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του. Εμείς είπε συγκεκριμένα στήσαμε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής με την σοβαρότητα και την σταθερή απόδοση μας φαίνεται ότι το καταφέρνουμε.

«Πιστεύω, είπε, ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι επιπέδου Super League, μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων. Εμείς, συνέχισε ο Καβαλιώτης τεχνικός, ήρθαμε εδώ για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην αντίπαλό μας αγωνιστικά και να πάρουμε την νίκη, ξέροντας ότι η Ξάνθη έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό και θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στον ρυθμό του παιχνιδιού της. Και με την ευκαιρία να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Η σημερινή νίκη θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας, αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς θα μας βοηθήσει να κτίσουμε και χαρακτήρα νικητή».

Απαντώντας στην ερώτηση αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί σε προηγούμενες δηλώσεις του, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ υποστήριξε ότι: «Μόνο εφόσον βρεθεί κάτι καλό», όμως πρόσθεσε «αυτό που προέχει είναι τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και που την έφεραν εδώ που βρίσκεται σήμερα να αισθάνονται και κυρίως να είναι καλά».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής