breaking news Νέο

A2 κατηγορία: Ασταμάτητος ο Φίλιππος Μελίκης

A2 κατηγορία: Ασταμάτητος ο Φίλιππος Μελίκης

Συνεχίζοντας τον φρενήρη καλπασμό του ο Φίλιππος Μελίκης νίκησε εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό Λουτρού με 0-2 φθάνοντας έτσι τις εννέα νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος για το πρωτάθλημα και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Αγρ. Αστέρα Πλατέος που πέρασε νικηφόρα από το Π. Σκυλίτσι κερδίζοντας με 1-2 τον τοπικό Άρη και 9 από τον Εθνικό Κλειδίου που βρίσκονται στην 3η θέση και που επίσης κέρδισε εκτός έδρας με 0-1 την ΑΕ Σχοινά.

Στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό παρέμεινε ο Αχιλλέας Νεοκάστρου που ηττήθηκε στο γειτονικό ντέρμπι από τον ΠΑΟ Παλατιτσίων με 2-1.

Στον 2ο όμιλο ο Α.Ο. Μαρίνας αναδείχθηκε ισόπαλος στο ντέρμπι κορυφής στην έδρα του με τον Ολυμπιακό Νάουσας με 3-3 και σε συνδυασμό με το ρεπό της Ελπίδας Μονοσπίτων βρέθηκε μόνος, δίχως συγκάτοικο στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 15 βαθμούς, με την Ελπίδα Μονοσπίτων να ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο, τον Ολυμπιακό Νάουσας να βρίσκεται στην 3η θέση με 13, τον Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που νίκησε εκτός έδρας με 3-0 την Πατρίδα να έχει 12, όσους και ο Αριστοτέλης Νάουσας που πέρασε νικηφόρα το εμπόδιο της ΑΕ Ποντίων κερδίζοντας την με 3-1, ενώ στο ντέρμπι των ουραγών η Δόξα Νάουσας κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 τον Εθνικό Ραχιάς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής