breaking news Νέο

Λ.Τσαβδαρίδης : «Ο ΣΥΡΙΖΑ φαντασιώνεται λαϊκή οργή την ώρα που η Κυβέρνηση εκσυγχρονίζει την Ελλάδα με τη βοήθεια και τη στήριξη των πολιτών»

Λ.Τσαβδαρίδης : «Ο ΣΥΡΙΖΑ φαντασιώνεται λαϊκή οργή την ώρα που η Κυβέρνηση εκσυγχρονίζει την Ελλάδα με τη βοήθεια και τη στήριξη των πολιτών»

Ευθεία επίθεση στην επιλογή ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση μομφής ενάντια στην Κυβέρνηση της ΝΔ, εξαπέλυσε από το Βήμα της Βουλής ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επισημαίνοντας ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση επενδύει στις κραυγές και στην σκόπιμη διόγκωση - υπαρκτών ασφαλώς - προβλημάτων για μικροκομματική εκμετάλλευση του θυμικού των πολιτών μπας και έτσι έρθει ξανά στην πολιτική επικαιρότητα.

«Με την πρόταση δυσπιστίας που καταθέσατε, κυρίες και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχετε στόχο ούτε την Κυβέρνηση, ούτε προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη αλλά να απεγκλωβιστείτε από την παρατεταμένη εσωκομματική σας εσωστρέφεια, να συσπειρώσετε ό,τι μπορείτε από τις φυγόκεντρες τάσεις των υποστηρικτών σας που πολλαπλασιάζονται και κυρίως να αποπειραθείτε να αρθρώσετε έναν πειστικό πολιτικό λόγο,  ο οποίος δυστυχώς για εσάς έχει χαθεί μέσα στα καθημερινά fake news που αναπαράγετε και στην εικονική πραγματικότητα στην οποία ζείτε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι ο κόσμος εμπιστεύεται την Κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί ξέρει ότι παρά τα λάθη της, έχει το θάρρος να ζητάει συγγνώμη, να σκύβει το κεφάλι, να κάνει αυτοκριτική, να διδάσκεται από τα λάθη και να γίνεται καλύτερη επ’ ωφελεία των Ελλήνων πολιτών.

Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση μομφής, έβαλε την ελλιπή διαχείριση μίας φυσικής καταστροφής

-             για την οποία βέβαια ήδη ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε αμέσως ειλικρινή συγγνώμη, απαίτησε να υπάρξουν αποζημιώσεις όσων ταλαιπωρήθηκαν από λάθη και παραλείψεις και προέβη σε ταχύτατες θεσμικές διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να συντονίζεται καλύτερα στο μέλλον η κρατική μηχανή - 

σε ένα τσουβάλι, με τα αποτελέσματα δύο παγκόσμιων κρίσεων, της υγειονομικής και της ενεργειακής, για την αντιμετώπιση των οποίων η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει αγωνιστεί με νύχια και με δόντια και με τη βοήθεια των πολιτών έχει καταφέρει να ορθώσει αξιόπιστο τοίχος προστασίας της κοινωνίας και την οικονομίας μας.

Υπεραμυνόμενος το ιδιαίτερα θετικό έργο της Κυβέρνησης στα 2,5 χρόνια στο τιμόνι της χώρας, ο Βουλευτής Ημαθίας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φαντασιώνεται μία ανύπαρκτη λαϊκή οργή και ζητάει να φύγει η Κυβέρνηση της ΝΔ που:

• Έφερε την Ελλάδα πρωταθλήτρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε απορρόφηση ΕΣΠΑ

• Εκτόξευσε την ψηφιακές υπηρεσίες του Δημοσίου προς όφελος του πολίτη

• Ενίσχυσε την Εθνική μας Άμυνα σε αέρα, θάλασσα και ξηρά

• Έφερε ξανά στη χώρα επενδύσεις από διεθνείς επιχειρηματικούς κολοσσούς όπως η Microsoft, η Amazon και η Pfizer

• Έφερε 13,5% ανάπτυξη το 3ο τρίμηνο του 2021

• Σε μόλις 2,5 χρόνια διακυβέρνησης υιοθέτησε πολιτικές που μείωσαν τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κατά περίπου 54 δισ. ευρώ

• Αποκατέστησε την εικόνα της χώρας ως σημαντικού παράγοντα σταθερότητας και πυλώνα διπλωματικών συνεργασιών και πρωτοβουλιών σε διεθνές επίπεδο

• Επιτάχυνε εντυπωσιακά την απονομή συντάξεων επαναφέροντας την αξιοπρέπεια σε χιλιάδες συμπολίτες μας που παρέμεναν όμηροι της γραφειοκρατίας

• Στα 2 χρόνια της στο τιμόνι της χώρας, αυξήθηκαν οι καταθέσεις των πολιτών κατά 35 δισ. Ευρώ

• Μείωσε τους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές όταν επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ φορολογήθηκαν μέχρι και οι πέτρες

• Μείωσε την ανεργία στο 13%, που είναι το χαμηλότερο ποσοστό της τελευταίας δεκαετίας

• Εφάρμοσε άμεσα μέτρα ύψους 1,35 δις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης και της συνεπακόλουθης ακρίβειας

• Αποπλήρωσε και μάλιστα πρόωρα το υπόλοιπο των δανείων προς το Δ.Ν.Τ. που ο κ. Τσίπρας δήθεν θα έδιωχνε με νταούλια αλλά τελικά ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που του έδειξε την πόρτα της εξόδου «αθόρυβα και ταπεινά»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής