breaking news Νέο

Δηλώσεις των προπονητών ΒΕΡΟΙΑΣ και Θεσπρωτού μετά τον αγώνα

Δηλώσεις των προπονητών ΒΕΡΟΙΑΣ και Θεσπρωτού μετά τον αγώνα

Είναι κόσμημα για την ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Παύλος Δερμιτζάκης, υποστήριξε στις δηλώσιες του μετά το τέλος του αγώνα ο Αργεντινός προπονητής του Θεσπρωτού και πρώην άσος του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα, ενώ αναφερόμενος στη ΒΕΡΟΙΑ παραδέχθηκε ότι διαθέτει το πιο ποιοτικό ρόστερ και την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δικαιολογημένα θεωρείται το πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση του βορείου ομίλου.

Με τα ίδια θερμά λόγια όμως για τον συνάδελφό του μίλησε και ο Καβαλιώτης τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ, χαρακτηρίζοντας τον καταπληκτικό άνθρωπο και προπονητή, κάτι που το παραδέχεται και ολόκληρη η Ελλάδα συμπλήρωσε.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές του, όχι μόνο για το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και για τα δύο που προηγήθηκαν με την Ξάνθη και τον Απόλλωνα Πόντου. «Μέσα σε μια εβδομάδα πετύχαμε τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που δώσαμε, είπε συγκεκριμένα. Το σημερινό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν ήταν και το γνωρίζαμε πριν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, υποστήριξε. Ο Θεσπρωτός, συνέχισε έχει στον πάγκο του έναν καταπληκτικό άνθρωπο και προπονητή που κάνει πολύ σοβαρή δουλειά στην Ηγουμενίτσα. Σήμερα έπαιξε με ενισχυμένη άμυνα που ήταν πολύ  δύσκολο να την διασπάσεις. Εμείς μέχρι το 75' είμασταν πολύ καλοί, με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να διασπάσουμε το αμυντικό τοίχος που δημιούργησε ο αντίπαλος μας και να πετύχουμε δύο τέρματα και ενώ ελέγχαμε απόλυτα το ρυθμό, ο αντίπαλος που δεν είχε τίποτα περισσότερο να χάσει ρίσκαρε, φορτώνοντας την επιθετική του γραμμή, προσπαθώντας από ένα σημείο και μετά να μας απειλήσει με ανορθόδοξο τρόπο. Αυτό μας υποχρέωσε να φορτώσουμε και εμείς την άμυνά μας. Όμως σε ένα ολόκληρο ενηντάλεπτο όλες οι ομάδες θα βρουν κάποιες στιγμές που αν καταφέρουν να τις αξιοποιήσουν μπορούν να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα. Το 2-1 έγινε από μια στατική φάση, ενώ μια ακόμη ευκαιρία που δημιούργησε προήλθε από λάθος γύρισμα δικού μας ποδοσφαιριστή. Στα τελευταία λεπτά είναι αλήθεια ότι ο Θεσπρωτός μας πίεσε. Στις καθυστερήσεις όμως εμείς είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και ένα τρίτο τέρμα, με το δοκάρι του Ορφανίδη και το τετ-α-τετ του Καπνίδη, εκεί που ζητάμε πέναλτι.

Θεωρώ ότι με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες η νίκη μας είναι απόλυτα δίκαιη».

Από την δική του πλευρά ο προπονητής του Θεσπρωτού Χουάν Ραμόν Ρότσα υποστήριξε ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τους σφυγμούς σε πολλά σημεία να ξεπερνούν τους 80!!

Η ΒΕΡΟΙΑ είναι ένα πολύ ιστορικό σωματείο που διαθέτει πλούσιο ρόστερ και έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, τον Παύλο, που νομίζω ότι είναι κόσμημα για την ομάδα, υποστήριξε ο Αργεντίνος προπονητής.

Εμείς δώσαμε ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στον αντίπαλο στο πρώτο γκολ και είναι δύσκολο, όταν έχεις έναν αντίπαλο σαν την ΒΕΡΟΙΑ, να γυρίσεις μετά το παιχνίδι. Ολες οι ομάδες είναι φυσικό να δίνουν κάτι παραπάνω όταν αντιμετωπίζουν την ΒΕΡΟΙΑ που είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα διαθέτει βαρειά φανέλα.

Η ανηφόρα για όλες τις ομάδες και φυσικά και για την δική μας είναι μεγάλη, ενώ για την μάχη της κορυφής θεωρώ φαβορί την ΒΕΡΟΙΑ, εμείς φέτος αντιμετωπίσαμε και την Ξάνθη, αλλά και τη Λάρισα και μπορώ να κάνω την σύγκρισή μου. Η ΒΕΡΟΙΑ νομίζω ότι διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ και καλύτερη ομάδα. Βέβαια αυτή η ανωτερότητα θα πρέπει να βγει στο γήπεδο και να έχει συνέχεια», κατέληξε ο προπονητής του Θεσπρωτού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής