breaking news Νέο

Β κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια και Λευκάδια στην κορυφή

Β κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια και Λευκάδια στην κορυφή

Καψόχωρα και Παλαιοχώρι, είναι οι κερδισμένοι της 13ης αγωνιστικής στον Α' όμιλο της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας. Συγκεκριμένα το Παλαιοχώρι κέρδισε εκτός έδρας τα Καβάσιλα με 0-2 και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, όσους και το Βρυσάκι που επίσης κέρδισε στο γήπεδό του την Κυψέλη με 1-0, ενώ η Καψόχωρα που πήρε το γειτονικό ντέρμπι, με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια, με γκολ που πέτυχε ο Τοπαλίδης ανέβηκε στην 4η θέση έχοντας συγκεντρώσει 19.

Στην κορυφή του Α' ομίλου πάντως παραμένει παρά την ήττα της η Αλεξάνδρεια και μάλιστα με διαφορά ασφαλείας (8 περισσότερους από το Παλαιοχώρι και το Βρυσάκι που όπως αναφέραμε ισοβαθμούν στην 2η).

Τα Καβάσιλα ακολουθούν με 18, ενώ 17 έχει η Αγία Βαρβάρα που νίκησε τα γειτονικά Ασώματα με 5-0 και 16 η Λυκογιάννη που έκανε το ρεπό της.

Στις δύο τελευταίες θέσεις του Α' ομίλου παραμένουν η Κυψέλη με 11 και τα Ασώματα με 1 βαθμό.

Στον Β' όμιλο τα Λευκάδια πέρασαν με τέταρτη από την έδρα του Ολυμπιακού Νάουσας και σε συνδυασμό με το ρεπό του Αγίου Γεωργίου σκαρφάλωσαν και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Αγιο Γεώργιο και το Ζερβοχώρι που νίκησε 5-1 τον Τρίλοφο να ακολουθούν έχοντας από 24 βαθμούς. Η Επισκοπή που νίκησε 0-1 εκτός έδρας την ΑΕΠ άφησε πίσω της τον Ολυμπιακό Νάουσας συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς, 21 έχει ο Ολυμπιακός, 17 η Πατρίδα που συνέτριψε στο γήπεδό της 6-0 τη Ραχιά, 11 η ΑΕΠ Ποντίων, 8 η Ραχιά και στην τελευταία θέση του Β' ομίλου παραμένει άποντος η Ερμής Τριλόφου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής