breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τράγκας εναντίον Τράγκα, αδέρφια. Μπορεί να έφυγε ο Γιώργος, αφού δεν νίκησε τον κορωνοϊό με ψευδάργυρο και βιταμίνη C, μέσω της λεμοναδίτσας που διαφήμιζε, πριν τον στείλει ο «Μητσοτακισμός» αδιάβαστο, εκτός καναλιών.

Η τεθλιμμένη χήρα, η ωραία Μαρία Καρρά, μαζί με το γιο του από τον πρώτο του γάμο, Γιάννη, από τη μια πλευρά, κήρυξε τον ανένδοτο εναντίον του γιου του Φρέντυ, από το δεύτερό του γάμο, από την άλλη.

Βλέπετε, ήταν νταλκαδιάρης ο μακαρίτης ο κυρ Γιώργης και έκανε τρεις γάμους.

Ζωή να έχει, δεν μπορούμε να συμπληρώσουμε, αφού άφησε τη ματαιότητα των γήινων, αλλά ζωή να έχουνε οι κληρονόμοι του.

Η μέχρι τώρα έρευνα των Αρχών αποκαλύπτει άγνωστη περιουσία κρυμμένη σε φορολογικούς παραδείσους μέσα από ένα δίκτυο δέκα εταιρειών, από τις ΗΠΑ έως τον Παναμά και τις Παρθένες Νήσους.

Πέραν του «κασεριού», των μετρητών δηλαδή για τους αμύητους εις τους κωδικούς της αρπαχτής, λιρών και άλλων τιμαλφών, ο Γιώργης είχε και δέκα ψωροακίνητα ανά τον πλανήτη. Κάτι στο Μόντε Κάρλο, κάτι εις τους Παρισίους, στη Νίκαια, κάτι εις τα Λος Άντζελες και πάει λέγοντας.

«Κωλόσπιτα», που έλεγε και ο μακαρίτης, επίσης, Βαγγέλας Γιαννόπουλος.

Και μετά μετρούσαν τους 14 καμπινέδες του σπιτιού των Μητσοτάκηδων στα Χανιά.

Μιλάμε για περιουσία, να φάνε και οι «ψεκασμένοι». Λέτε για αυτό να μαλώνουν η τεθλιμμένη, πλην ωραιοτάτη πενηντάρα χήρα και οι γιοι του;

Μπααααααα. Για τη μνήμη του ρε κάνουν αγωγές ο ένας στον άλλο.

Θα μου πείτε, εδώ σκοτώθηκαν οι Αγγελόπουλοι, που η περιουσία του Τράγκα σε σχέση με τη δική τους, δεν ήταν ούτε μια τρίχα από την...κεφαλή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Μαρία, η γειτόνισσα από την Έδεσσα, δεν θα σκοτωθεί με το Φρέντυ; Άσε που ο ίδιος αλλαξοπίστησε και έγινε σύμβουλος του Μητσοτάκη.

Κάνε παιδιά να δεις καλό, έλεγε ο μακαρίτης, που σίγουρα θα πίστευε ότι ο Μητσοτάκης μπόλιασε το γιο του με κανένα ιό, αντιπατερικό, για αυτό και του την έκανε τη στραβή και δεν ακολούθησε το μπαμπά στο κόμμα του.

Το σίγουρο πάντως είναι ένα. Ότι άπαντες, στις εννιά του μακαρίτη, ψάχνουν πώς θα μπουν στο σπίτι (του).

Και ο μακαρίτης ο κυρ Γιώργης με τα καλημέρα στην Καμπούλ, την Πεσαβάρ και τα άλλα ωραία του στο ραδιόφωνο, την ίδια τύχη είχε.

Ο Θεός να τον αναπαύει.


Τράγκας-Καρρά
γιος Τράγκα
περιουσία Τράγκα
Γιαννόπουλος
Αγγελόπουλοι
Παπακωνσταντίνου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής