breaking news Νέο

Ν.Τάκης : «Άλλο η υπεράσπιση του δικαιώματος στη διαφορετικότητα, άλλο η μη επαγγελματική αντίδραση του καθηγητή και άλλο η προσβολή του χώρου της εκπαίδευσης»

Ν.Τάκης : «Άλλο η υπεράσπιση του δικαιώματος στη διαφορετικότητα, άλλο η μη επαγγελματική αντίδραση του καθηγητή και άλλο η προσβολή του χώρου της εκπαίδευσης»

«Άλλο η υπεράσπιση του δικαιώματος στη διαφορετικότητα, άλλο η μη επαγγελματική αντίδραση του καθηγητή και άλλο η προσβολή του χώρου της εκπαίδευσης. Είναι να τρελαίνεται κανείς, είναι δυνατόν ένα παιδί, μικρό παιδί, μόλις 12 ετών, να ευτελίζει τις αρχές της παιδείας, να ξεφτιλίζεται το ίδιο, μόλις 12 ετών. Πού βρήκε τη σεξουαλικότητα και τη διαφορετικότητά του στα 12; Ναι, απαράδεκτη η συμπεριφορά και η οργισμένη αντίδραση του εκπαιδευτικού, δεν αφήνουμε την οργή, να παρεκτραπούμε από το παιδαγωγικό μας έργο. Αλλά η υποστήριξη και η ενθάρρυνση από γονείς και εκπαιδευτικούς για την απαράδεκτη εμφάνιση μαθητή μόλις 12 ετών, είναι ανήκουστη. Στα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία οι μαθητές γυμνασίων φοράνε στολή για παιδαγωγικούς λόγους. Όλοι αυτοί οι δήθεν προοδευτικοί, εάν κερδίσουν το Τζόκερ, δεν θα τους ενοχλούσε να δεχόταν το παιδί τους σε αυτά τα σχολεία, θα ξεχάσουν το δικαιωματισμό την ίδια στιγμή.

Είμαι υπέρ του δικαιώματος στη διαφορετικότητα και στο δικαίωμα της επιλογής στην εμφάνιση, στο κούρεμα στο ντύσιμο, όχι όμως στο Γυμνάσιο από ανήλικους, γιατί είμαι βέβαιος ότι ενεργούν κάτω από την καθοδήγηση ενηλίκων, με συγκεκριμένες σκοπιμότητες. Οι μαθητές στο σχολείο πηγαίνουν, για να μορφωθούν, εκδηλώσεις τύπου gay parade είναι για ενήλικες και εκτός σχολείου. Προστατέψτε τα ανήλικα παιδιά, που ήδη κινδυνεύουν από κάθε είδους παιδεραστές straight και Gay, κρατήστε τα σχολεία ασφαλή για το σώμα και το πνεύμα τους. Φτάνει με τον ψευτοπροοδευτισμό».

 

Ουσιώδες το  κείμενο του Νίκου Τάκη, προέδρου της «τοπικής» της ΝΔ  στην Αλεξάνδρεια, που γνωρίζει καλά το χώρο της εκπαίδευσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής