breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Πόσο αξίζει τελικά ένας δημόσιος εξευτελισμός ερωτικών προσωπικών στιγμών, για το ένα εκ των θυμάτων του περιβόητου Στάθη Παναγιωτόπουλου;

Πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή και δέκα χιλιάρικα χρηματικό πρόστιμο. Η ανωμαλία του κάθε Παναγιωτόπουλου να ξεφτιλίζει δημόσια τις πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο θεωρείται πλημμέλημα.

Παρά τα όσα ακούσαμε, άμα τη συλλήψει του, λίγες βδομάδες πριν. Λέτε οι «αρβύλες» να μην ήξεραν τι σόι άνθρωπος είναι;

Θα ήταν σαν να μη γνώριζε ο Σημίτης τις μίζες του Άκη, του Γιάννου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και των άλλων καλόπαιδών του.

Ρε σεις, παραμύθια ταΐζετε τον κοσμάκη. Του βάζετε το βραδάκι και λίγο μπούτι από Μυριέλλα και κάθε Μυριέλλα στα τηλεριάλιτι και τον νανουρίζετε καταλλήλως.

Ναι, αυτή είναι η πάσα αλήθεια. Δεν ήξερε ο Σημίτης, δεν ήξερε ο Κωστάκης, ο Γιωργάκης, ο Αντωνάκης, ο Αλέκσης, ο Κούλης. Μα τόσο αφελείς είναι αυτοί, που γίνονται πρωθυπουργοί;

Η ουσία είναι μία. Ότι για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας του «κάντε υπομονή. Τα προβλήματά σας κι αν δεν λυθούν, θα τα έχετε ξεχάσει».

Γελάστε λοιπόν με τις γελοιότητες των «αρβυλοφυλάκων», του Zoro στη «Φάρμα» και της Μυριέλλας στο Survivor.

Ρίξτε και καμιά φασουλάδα με σως από άψινθο και φρέσκα φύλλα ινδικής κάνναβης στο μάστερ σεφ και αφήστε την κοινωνία να κουρεύεται.

Α, και μην ξεχάσετε να σηκωθείτε από καρέκλες, πολυθρόνες, ντιβανοντούλαπα, για να πάρετε καμιά κηραλοιφή του Βελολιακόπουλου.

Και αν δεν γίνετε καλά, δεν πειράζει. Σας περιμένει το απόγευμα ο Ευαγγελάτος, να σας δώσει, αφού του στάξετε τρία ευρώπουλα το τηλεφώνημα, ένα iphone 13 και πέντε χήνες μετρητά στο τέλος της βδομάδας.

Και η ζωή συνεχίζεται, αδέρφια. Απλά το «και εμείς οι τρεις στον καφενέ, τσιγάρο πρέφα και καφέ, βρε δε βαριέσαι αδερφέ» μετασχηματίστηκε στο και εμείς οι τρεις στο μέσεντζερ. εσπρέσο, κόκα (κόλα) και τουπέ και δεν...ηδιέσαι, αδερφέ!

Με τις υγείες σας.


Ράδιο Αρβύλα
Σιμίτης-Τσοχατζόπουλος-Παπαντωνίου-Τσουκάτος-Μαντέλης
Κουρεντή
Ψωμιάδης
Βελόπουλος
Ευαγγελάτος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής