breaking news Νέο

Εκδήλωση της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου

  • Εκδήλωση της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου
  • Εκδήλωση της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου

Με τη διαχείριση των συγκρούσεων στην οικογένεια ασχολήθηκε η Σχολή Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου στη διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στις 7/2 σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής και Υποστήριξης των γυναικών του Δήμου Βέροιας. Συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με την εφηβική ψυχολογία και συμπεριφορά, προτάθηκαν πρακτικές γόνιμης επικοινωνίας γονέων- εφήβων και αναλύθηκε η εκπαιδευτική, κοινωνιολογική και νομική προσέγγιση της κακοποιητικής σχέσης που εντοπίζεται στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ευχαριστούμε θερμά τις εξαιρετικές ομιλήτριες, Έφη Τσαπαροπούλου, ψυχολόγο, Χαρούλα Νατσιοπούλου, κοινωνική λειτουργό και Σταυρούλα Λυμούση, νομική σύμβουλο για τις εύστοχες και κατατοπιστικές εισηγήσεις τους και την προθυμία με την οποία κάθε φορά ανταποκρίνονται στις προσκλήσεις του σχολείου μας.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την Βαΐα Αγγέλη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου Φιλολόγων Πιερίας και Ημαθίας, τη Λένα Δημητριάδου, Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, τη Τζήμα Συρμούλα, Αντιδήμαρχο παιδείας Δήμου Βέροιας και όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Η Διευθύντρια,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και

o Σύλλογος Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου.


Εκδήλωση της Σχολής Γονέων του ΓΕΛ Μακροχωρίου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής