breaking news Νέο

Επίσκεψη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Επίσκεψη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Η Ένωση Συλλόγων  Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας όπου τους υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας Χρύσα Μάνια. Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Μπιλέκας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Καλτσίδου Σοφία και Λαμπρινή Κουφάκη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και εκπαιδευτικοί.

Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν από τη Διευθύντρια ζητήματα λειτουργίας του σχολείου και των προβλημάτων που δημιουργεί η συστέγαση με το ειδικό νηπιαγωγείο στο διαθέσιμο χώρο για τη σωστή λειτουργία των σχολείων.

Η Ένωση, αφού εξήρε τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών που προσφέρουν αυτό το σπουδαίο έργο, δεσμεύτηκε πως το Ειδικό Σχολείο θα έχει την αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια να αναδείξει τα προβλήματα του σχολείου μαζί με το Σύλλογο Γονέων.

Τόνισε την ανάγκη να βρεθούν άμεσες λύσεις, για να μπορέσει να λειτουργήσει με μεγαλύτερη επάρκεια και ασφάλεια το σχολείο και πως πρέπει να δρομολογηθεί η επέκταση των χώρων λειτουργίας του.

Σε συνέχεια η διευθύντρια  ξενάγησε τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Μπιλέκα  στις εγκαταστάσεις του σχολείου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό υλικοτεχνικό επίπεδο ως αποτέλεσμα της ευρηματικότητας και της συνεχούς προσπάθειας των εκπαιδευτικών για συνεχή βελτίωση και εκσυγχρονισμό με τη στήριξη της πολιτείας και του Δήμου. Πρέπει όμως αυτή η προσπάθεια να ενταθεί για την επίλυση εξεύρεσης τουλάχιστον δύο ακόμη αιθουσών για την ομαλή λειτουργία του.

Συμφώνησαν την από κοινού συνέχιση των προσπαθειών με τους αρμόδιους φορείς για την εξεύρεση άμεσων λύσεων των κτιριακών υποδομών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής