breaking news Νέο

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : Τρίτη συνεδρίαση σε μία εβδομάδα

Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας : Τρίτη συνεδρίαση σε μία εβδομάδα

Τρίτη συνεδρίαση για το δημοτικό συμβούλιο Νάουσας μέσα σε μια βδομάδα, το απόγευμα της Δευτέρας 28ης Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να είναι δίκαια τα παράπονα από την Ίλια Ιωσηφίδου, από τη μείζονα μειοψηφία, στο να συμπυκνώνονται τα θέματα, ώστε να...αντιμετωπιστεί το «φαινόμενο»!

 

Στην τέλεση του δρωμένου την Κυριακή της Αποκριάς η αναφορά του δημάρχου, Νικόλα Καρανικόλα, που είπε ότι το έθιμο τελέστηκε με όλα τα μέτρα ασφαλείας, «Είχε πολύ χιόνι, αλλά όλα έγιναν με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο δήμαρχος.

 

Για απροετοίμαστη δημοτική αρχή στον αποχιονισμό των δρόμων, όχι μόνο της πόλης, η τοποθέτηση του Νίκου Κουτσογιάννη από τον «ΚΟΙΝΟ ΤΟΠΟ». «Ήμασταν τυχεροί, γιατί λόγω των δεδομένων, ήταν ελάχιστη η συμμετοχή του κόσμου», είπε.

 

Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες» έδωσε η Ίλια Ιωσηφίδου.

 

Στον κ. Κουτσογιάννη, για τη μη αρτιότητα του αποχιονισμού, απάντησαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρήστος Βασιλειάδης και ο δήμαρχος, τονίζοντας ότι τα αποχιονιστικά μηχανήματα ήταν από νωρίς το πρωί στο δρόμο, αποχιονίzοντας το χιονοδρομικό των 3-5 Πηγαδιών, ενώ μόλις ξεκίνησε η σφοδρή χιονόπτωση στην πόλη, ο μισός στόλος μεταφέρθηκε στην πόλη.

 

«Τα μηχανήματα ήταν έξω από τα ξημερώματα. Είχαμε πτώσεις δέντρων, πτώση του δικτύου της ΔΕΗ. Τα αντιμετωπίσαμε. Δεν μπορούμε σε δυο λεπτά να καθαρίσουμε τους δρόμους στα καταστήματα εστίασης στις ορεινές περιοχές», τοποθετήθηκε ο κ. δήμαρχος.

 

Απαντώντας στην κα. Ιωσηφίδου για την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση μπαζών στον αρχαιολογικό χώρο του Κοπανού, ο κ. δήμαρχος είπε ότι σε συνεργασία με την ΠΚΜ δημιουργείται στο δήμο Νάουσας «πράσινο σημείο», που θα λύσει το πρόβλημα των απορριμμάτων. «Σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα σε ένα πιο τεχνοκρατικό επίπεδο», τόνισε ο κ. Καρανικόλας.

 

Ακολούθησαν, κατά βάση υπηρεσιακά, θέματα της ατζέντας της ημερήσιας διάταξης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής