breaking news Νέο

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν Αγκαθιά και Τριπόταμος

Α' Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν Αγκαθιά και Τριπόταμος

Με νίκη προχώρησαν τα δυο βασικά φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου της Α' κατηγορίας της Ενωσης μας. Η Αγκαθιά συγκεκριμένα νίκησε εκτός έδρας την γειτονική Μελίκη με 3-0 και έκανε το "δύο στα δύο" στα πλεϊ οφ παραμένοντας στην πρώτη θέση με 50 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον Τριπόταμο που επίσης πέρασε νικηφόρα από την Νάουσα, κερδίζοντας στο ντέρμπι της κορυφής την τοπική οάδα με 2-0 με ένα όμως αγώνα λιγότερο καθως εκανε το ρεπό του.

Στο ΔΑΚ της Νάουσας και στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Αστέρας Τριποτάμου ήταν αυτός που πανηγύρισε τη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την γηπεδούχο να έχει μια ελαφρυά υπεροχή και να είναι πιο επικίνδυνη στο πρώτο μέρος και τον Τριπόταμο να ανεβάζει στροφές στην επανάληψη όταν και πέτυχε τα δυο τέρματά του.

Στο 52' συγκεκριμένα ο Σαλπιγκίδης εκμεταλλεύτηκε παράλληλη συρτή σέντρα του Μπικιάρη και μόνος με την εστία στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμεβοι είχαν δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη και στο 77' ο Γιόνδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο 44' η Νάουσα ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ηλιάδη, με τον διαιτητή του αγώνα Μαλούτα (Καραγκιζόπουλου - Βαλκάνο) να καταλογίζει φάουλ εκτος περιοχής.

Καθαρή νίκη με 3-0 πήρε και η Αγκαθιά στο γήπεδο της Μελίκης από τον Φίλιππο και παρέμεινε στην πρώτη θέση. Οι φιλοξενούμενοι ηταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και άνοιξαν το σκορ με τον Κίτσα στο 28'. Στο 57' ο Κοσέογλου έκανε το 2-0, με τον Π. Κωστογλίδη στο 82' να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Μελτζανίδης (Γκόγκος - Μητρόπουλος).

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ ο Κοπανός στο γήπεδό του νικησε τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου με 3-0 ζευγαρώνοντας έτσι τις νίκες του στην διαδικασία των πλεί αουτ.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 44' ο Δ. Στογιάννης και στο 67' η γηπεδούχος ζευγάρωσε τα τέρματά της με αυτογκολ του Τσίλη. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 74' ο Χ. Οικονόμου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γαβράς (Σαμαράς - Μπέκας).

Ισόπαλο δίχως νικητή έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της Κουλούρας και του Αχθου Αρούρη (1-1).

Και τα δυο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αχθος Αρούρης προηγήθηκε στο σκορ στο 63' με ατομική ενέργεια του Α. Στριμπίνου, με την Κουλούρα να ισοφαρίζει τέσσερα λεπτά αργότερα (67') με τον Μιχαηλίδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ Νησελίτης (Γκόγκας - Κωστογλίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής