breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει στην Καρδίτσα

ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει στην Καρδίτσα

Τον εξ αναβολής αγώνα της 13ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, δίνει σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου η ΒΕΡΟΙΑ και θα έχει την ευκαιρία με θετικό αποτέλεσμα να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά που την χωρίζει από τους δύο βασικούς ανταγωνιστές της, την Λάρισα και την Ξάνθη, στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του Βορείου Ομίλου.

Η ΒΕΡΟΙΑ που διαγράφει ήδη ένα σερί οκτώ νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, με ανεβασμένη ψυχολογία και σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θέλει και έχει όλο το πακέτο να προσθέσει μία ακόμη νίκη και τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της, αυξάνοντας, όπως ήδη αναφέραμε και την διαφορά που την χωρίζει από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Λάρισα, από τους τρεις που έχει ήδη αυτή τη στιγμή σε έξι βαθμούς και από την Ξάνθη, που από την Δευτέρα, μετράει άλλους δύο χαμένους βαθμούς στην έδρα της (λευκή ισοπαλία με την Καβάλα) από τους εννέα στους δώδεκα!!

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της αρχικής ενδεκάδας, ενώ ο Μπουκουβάλας για ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι δεν βρίσκεται στην διάθεση της ομάδας του λόγω τραυματισμού.

Η σημερινή αντίπαλος Καρδίτσα που βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, καθώς έχει μόλις μία απώλεια (ισοπαλία με την Νίκη Βόλου 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική) και γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 ορίστηκε να το διευθύνει ο κ. Βεργέτης από την ΕΠΣ Αρκαδίας, με βοηθούς τον Σπυρόπουλο, από την Ανατολική Αττική και τον Νιδριώτη από την Αθήνα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής