breaking news Νέο

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού στηρίζει τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

  • Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού στηρίζει τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό
  • Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού στηρίζει τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό
  • Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού στηρίζει τη Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό

Στις 28/02/2022 υποδεχτήκαμε στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α, το ΔΣ του Ομίλου Προστασίας Παιδιού και συγκεκριμένα την Πρόεδρο του Ομίλου κα. Κατερίνα Γαλίκα, την αντιπρόεδρο κα. Φρίντα Βασιλάκη και την υπεύθυνη Τύπου - Επικοινωνίας κα. Χρύσα Λαμπροπούλου. Το σύλλογό μας εκπροσώπησαν η πρόεδρος Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη και τα μέλη Κωνσταντίνα Παναγιωτίδου και Ελένη Μανωλοπούλου.

Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορούσε τη δράση του συλλόγου μας, τα μελλοντικά μας σχέδια και φυσικά ενημερωθήκαμε κι εμείς για το μακροχρόνιο και σπουδαίο έργο  του ομίλου, που στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά και

περιλαμβάνει βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη μέχρι και την ενηλικίωσή τους(ένδυση, ρουχισμός, τρόφιμα ,υπόδηση κ.α)

Ευχαριστούμε από καρδιάς τις υπέροχες κυρίες του oμίλου, για την όμορφη επίσκεψή τους αλλά και την προσφορά του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ συμμετέχοντας στην πανελλήνια καμπάνια του συλλόγου μας, για την αγορά μεταφορικού μέσου για τις μετακινήσεις των παιδιών μας .

Ο σύλλογός μας προσέφερε στις κυρίες του Ομίλου δωράκια φτιαγμένα από τα παιδιά μας, στο τμήμα παλαίωσης του κδαπ αμεΑ Μ.Α.μ.Α.

Η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση για μια μελλοντική συνεργασία, αφού η αλληλοϋποστήριξη και η αλληλεγγύη μεταξύ των φορέων που επιτελούν κοινωνικό έργο, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει!

 

Με εκτίμηση για το ΔΣ

 

Η Πρόεδρος  της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό

Ελένη Γεωργιάδου -Στεφανάκη


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής