breaking news Νέο

BEΡΟΙΑ: Πάμε σήμερα για το συν έξι !!!

BEΡΟΙΑ: Πάμε σήμερα για το συν έξι !!!

Την Λάρισα, σε ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αντιπροσωπεύει τους κόπους και την αγωνία μιας ολόκληρης χρονιάς, αντιμετωπίζει σήμερα στις 3.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης η ΒΕΡΟΙΑ.

Η ΒΕΡΟΙΑ που από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας αυτή τη στιγμή τρεις βαθμούς περισσότερους από την σημερινή αντίπαλο και βασική ανταγωνίστριά της, στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα του Βορείου Ομίλου, με νίκη ανοίγει την ψαλίδα στους έξι βαθμούς, μια διαφορά που πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια και φυσικά αυτομάτως γίνεται αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Αυτό θα είναι το ουσιαστικό κέρδος από μια σημερινή νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ, γιατί υπάρχει και το ηθικό. Οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ, που θέλουμε να πιστεύουμε θα δώσουν σήμερα βροντερό παρών στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου, οφείλουν μια απάντηση, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με φαιδρές ανακοινώσεις, όπως οφείλει να κάνει μια ομάδα καθαρή, με  αξίες, αλλά και την δυναμική της «Βασίλισσας» του βορρά.

Νίκη λοιπόν σήμερα για να διασκεδάσουμε με κάποια φαντασιώδη σενάρια που θα κυκλοφορήσουν αύριο.

Τον αγώνα θα διευθύνει για πρώτη φορά στην χώρα μας σε αγώνα SL2 ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Κροάτης Ιβάν Μπεμπέη, που πρόσφατε είχε διαιτητεύσει τον αγώνα του Αρη με τον Ολυμπιακό, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πατάκι και Τόμας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής