breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Βρήκε απέναντί της τα δοκάρια

  • ΒΕΡΟΙΑ: Βρήκε απέναντί της τα δοκάρια
  • ΒΕΡΟΙΑ: Βρήκε απέναντί της τα δοκάρια
  • ΒΕΡΟΙΑ: Βρήκε απέναντί της τα δοκάρια

Μοναδική ευκαιρία έχασε χθες το απόγευμα η ΒΕΡΟΙΑ να κερδίσει στο ντέρμπι κορυφής την Λάρισα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης και να αυξήσει την διαφορά που την χωρίζει από τους αντιπάλους της στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης του βορείου ομίλου.

Η ΒΕΡΟΙΑ μπροστά σε 1200 περίπου θεατές που αψήφισαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και πάνω σε ένα βαρύ τερέν παρότι βρέθηκε από νωρίς μόλις το 4ο λεπτό, πίσω στο σκορ "πάτησε" στην κυριολεξία στο πρώτο μέρος την αντίπαλο της, έφθασε στην ισοφάριση ενω έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει και προβάδισμα στο σκορ.

Με τη σέντρα η ΒΕΡΟΙΑ έδειξε τις διαθέσεις της αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία από αυτές που μόνο "η θεά τύχη" μπορεί να σε στερήσει το γκολ. Ο Πασάς συγκεκριμένα από αριστερά και πάνω σχεδόν στη γραμμή του κορνερ γυρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρης περιοχής με τον Μούργο να κάνει το πλασέ η μπάλα να βρίσκει την ρίζα της κάθετης δοκού να επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο με τον Φοφανά και πάλι από κοντά να σουτάρει αουτ.

Και σαν να μην έφθανε η διπλή χαμένη ευκαιρία της ΒΕΡΟΙΑΣ η Λάρισα στην πρώτη στην κυριολεξία επίσκεψή της στα καρέ τη αντιπάλου της βρήκε διχτυα. Στο 4' συγκεκριμένα και ύστερα από εκτέλεση κορνερ ο Γκοτζαμανίδης με κεφαλιά από κοντα νίκησε τον Βελλίδη γράφοντας το 0-1.

Οι ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ παρά το σοκ του γρήγορου γκολ που δέχθηκαν συνέχισαν το σφυροκόπημα τους δημιουργώντας την μια ευκαιρία πίσω από την αλλη. Στο 12' συγκεκριμένα ο Πασάς κάνει σουτ από ευνοϊκή θέση δίχως όμως να βρει εστία ενω στο 18' παράλληλη συρτή σέντρα του Γιακουμάκη και πάλι ο Πασάς φάτσα με τα δίχτυα κάνει την προβολή δεν καταφέρνει ομως για λίγα εκατοστά να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Τελικά η ασφυκτική πίεση της ΒΕΡΟΙΑΣ καρποφόρησε στο 21’. Ο Μούργος εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση ο Γαβριηλίδης πήρε την κεφαλιά ένας αμυντικός της Λάρισας προσπάθησε να διώξει έδωσε όμως ύψος την μπάλα με τον Πασά από κοντά να την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του Θεοδωρόπουλου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 32' νέα μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Γαβριηλίδη να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα της Λάρισας να αποκρούει εντικτωδώς. Στο 34' οι φιλοξενούμενοι κάνουν αισθητή επιθετικά την παρουσία τους με τον Γκπόε να κάνει το σουτ μέσα απο την περιοχή και τον Βελλίδη να διώχνει εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη έπεσε η απόδοση της ΒΕΡΟΙΑΣ με αποτέλεσμα η Λάρισα να ισορροπησει το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ΒΕΡΟΙΑ ήταν αυτή που έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν το 56' ο Γιακουμάκης μόνος απέναντι από τον Θεοδωρόπουλο ύστερα από παράλληλη συρτή σέντρα του Κουάτενγκ ανατράπηκε από τον Παπαγεωργίου με τον Κροάτη διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι όμως τον τερματοφύλακα της Λάρισας να αποκρούει το πλασέ του Πασά που ανέλαβε την εκτέλεσή του.

Στο 87' νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΒΕΡΟΙΑ όταν ύστερα γέμισμα - απόκρουση με τα πόδια του Βελλίδη ο Καπνίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση του τερματοφύλακα της Λάρισας με δυο συμπαίκτες του έκλεψε την μπάλα και στην άδεια εστία από πλάγια θέση πλασαρε στην ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού και στο 90' παρολίγο να εφαρμοστεί ο νόμος του ποδοσφαίρου. Ομαδα που χάνει τις ευκαιρίες, τελικά χάνει και το παιχνίδι. Στο 90' συγκεκριμένα ο Ογκμπόε βγήκε απέναντι από τον Βελλίδη αλλά ευτυχως για τη ΒΕΡΟΙΑ σούταρε συρτά αουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κροάτης Ιβάν Μπεμπεκ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάτανι και Τόμας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (75' Κάτσε), Μούργος (90'+1 Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Πασάς (84' Καπνίδης), Γιακουμάκης, Φοφανά (46' Κουατέγκ).

ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος (λ. τρ. Σουλούκο), Μπέρτος, Παπαγεωργίου Α. (64' Παπαγεωργίου Κ.), Γκοτζαμανίδης (43' Μαξιμένκο), Ηλιάδης, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (64' Ομαρ), Γιάκος (81' Γλυνός), Ογκμπόε, Νικολιάς, Μαυρίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Βέροια - Λάρισα        1-1

Καρδίτσα - ΠΑΟΚ Β' ............(αναβλήθηκε)

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Β.       4-0

Ξάνθη - Νίκη Βόλου 0-0

Θεσπρωτός - Αριδαία           0-3

Απόλλων Π. - Τρίκαλα          3-0

Ηρακλής - Απόλλων Π.         4-0

Πιερικός - Ολυμπιακός Βόλου (αναβλήθηκε)

Ρεπό: Καβάλα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

                                             ΑΓΩΝ.       ΒΑΘ. 

1. ΒΕΡΟΙΑ       21        49

2. ΛΑΡΙΣΑ       21        46

3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ  19        37

4. ΞΑΝΘΗ       21        36

5. ΗΡΑΚΛΗΣ   22        37

6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ         22        32

7. ΑΡΙΔΑΙΑ     22        30

8. ΠΑΟΚ Β'     20        29

9. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β'   21        28

10. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ        21        24

11. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.       21        22

12. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ       20        20

13. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  22        20

14. ΤΡΙΚΑΛΑ  21        20

15. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 21        19

16. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ    19        16

17. ΚΑΒΑΛΑ   20        15


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής