breaking news Νέο

Παραλογισμός ή πλήρης αδιαφορία;

Παραλογισμός ή πλήρης αδιαφορία;

«Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική αυτής της απόφασης του Υπουργείου Υγείας, να μην μπορούν από σήμερα οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας να επισκέπτονται τους ιδιώτες γιατρούς για μια απλή συνταγογράφηση φαρμάκων ή παραπεμπτικού για παρακλινικές εξετάσεις, παρά μόνο τις κρατικές δομές ( νοσοκομεία ΚΥ).

Αυτό θα επιδεινώσει την ήδη επιβαρυμένη λειτουργία των κρατικών δομών λόγω Covid, αλλά θα προκαλέσει και μια απερίγραπτη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας!

Την προηγούμενη 10τία, όταν η οικονομική κρίση δημιούργησε εκατομμύρια Ανασφάλιστους, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σε 2.500.000 συμπολίτες μας τη δυνατότητα πρόσβασης στο σύστημα υγείας, αλλά και στους ιδιώτες γιατρούς για απλή αναγραφή φαρμάκων και παραπεμπτικών. Από σήμερα αυτή η δυνατότητα των συμπολιτών μας χάνεται. Παραλογισμός ή πλήρης αδιαφορία για τον Έλληνα πολίτη;». Το ερώτημα, προφανώς δίκαιο, από τον Πέτρο Τσαπαρόπουλο.

Φαντάζεστε, εν μέσω πανδημίας, να μπλοκαριστούν τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας για την έκδοση μιας συνταγής; Και εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστοι συμπολίτες μας να συνωστίζονται στα γκισέ του ΕΣΥ;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής