breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Μόνο θλίψη προκαλεί ένας θάνατος, αλλά και ένας βαρύς τραυματισμός ανθρώπου, από την έκρηξη στο «Παπανικολάου».

Το να ανάβει όμως κάποιος ...τσιγάρο μέσα στο θάλαμο covid, έχοντας υψηλή ροή οξυγόνου, μάλλον ως αυτοκτονία μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό.

Θα ήταν αντίστοιχα σαν να πήγαινε ο Άδωνις σε συγκέντρωση αναρχικών στα Εξάρχεια.

Το ζήτημα είναι το πώς ένας ασθενής, που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα τα πνευμόνια του, ανάβει τσιγάρο.

Ελλάδα είμαστε βέβαια, ό,τι θέλει ο καθένας κάνει, φυσικά. Ο δε Μήτσος απελαύνει δώδεκα Ρώσους διπλωμάτες, ως ανεπιθύμητα πρόσωπα.

Έτσι, για να πατσίσει τον Κοτζιά ρε, που έκανε τα ίδια, αλλά μας φόρεσε στο σβέρκο και τις Πρέσπες.

Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια. Να δούμε και το Δένδια να υπογράφει τη συμφωνία με τον Τσαβούσογλου πάνω στα Ίμια.

Να βγουν κανταϊφια, καφέδες γλυκοί βραστοί, ντονέρ και παστουρμάς στους επισήμους. Να προσέξουν μόνο, να είναι τα γενέθλια του Μάθιου Νίμιτς, για να είναι αυτός που θα υπογράψει και τη συμφωνία των Ιμίων-Αιγαίου.

Να βγουν οι ρέγκες στις βραχονησίδες και να αρχίσουν να μας κλαίνε. 

Να σηκωθεί και ο Κανάρης με τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, να ρίξουν δυο κανονιές στο Μητσοδένδια, να τους βάλουμε μετά στη σαλαμούρα.

Βεβαίως θα έχει προσκληθεί και ο Αλέκ6σης στις υπογραφές. Και γραβάτα θα φορά και κουστουμάκι. Ενώ ο Κυριάκος θα είναι κουστούμι σκέτο, γιατί θα έχει φάει τη γραβάτα, αφού το 2019 δήλωνε κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και φορούσε το φαιοπράσινο t-shirt του Ζελένσκι στα πεδία μάχης του Πισοδερίου.

Και μια που ανέφερα το Ζελένσκι και τη σημερινή του ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θυμηθείτε την τελευταία ανακοίνωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αθηνών, στις 27 Απριλίου του 1941, από τον αλησμόνητο Κώστα Σταυρόπουλο.

«Εδώ ελεύθεραι ακόμα Αθήναι… Έλληνες! Οι Γερμανοί εισβολείς ευρίσκονται εις τα πρόθυρα των Αθηνών. Αδέλφια! Κρατήστε καλά μέσα στην ψυχή σας το πνεύμα του μετώπου. Ο εισβολεύς εισέρχεται με όλας τας προφυλάξεις εις την έρημον πόλιν με τα κατάκλειστα σπίτια. Έλληνες! Ψηλά τις καρδιές.

Προσοχή! Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέμματα! Έλληνες, μην τον ακούτε! Ο πόλεμός συνεχίζεται και θα συνεχιστεί μέχρι της τελικής νίκης.

Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων!».


Κοτζιάς
Δένδιας-Τσαβούσογλου
Κανάρης
Μπουμπουλίνα
Μητσοτάκης
Ζελένσκι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής