breaking news Νέο

Α Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Και τώρα οι δυό τους

Α Κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Και τώρα οι δυό τους

Ο Τριπόταμος νίκησε στην προτελευταία αγωνιστική των πλεϊ οφ την Αγία Μαρίνα με 2-0 και σε συνδυασμό με το ρεπό της Αγκαθιάς πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ετσι ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή που δίνει και το εισιτήριο για την συμμετοχή στα παιχνίδια μπαραζ που θα ακολουθήσουν θα παιχθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο παιχνίδι του γηπέδου της Αγκαθιάς μεταξύ της τοπικής Νίκης και του Αστέρα Τριποτάμου.

Στον αγώνα του γηπεδου του Μακροχωρίου ο τυπικά γηπεδούχος Αστέρας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκολ του Σκαθαρούδη (13') με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιοιύ παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο 90' ο Σοφιανίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Απο την δική της πλευρά η ομάδα της Αγίας Μαρίνας είχε κάποιες καλές στιγμές τις οποίες όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Αργυρίου - Ζουρνατζίδης).

Στο άλλο παιχνίδι των πλεϊ οφ Νάουσα και Μελίκη αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37' με τον Αργυρόπουλο με την Νάουσα να ισοφαρίζει στο 42' με τον Αργυρίου και τα δυο πρώτα τέρματα να σημειώνονται από τα ένδεκα βήματα. Στο 50' και στο 53' ο Αργυρόπουλος με δυο προσωπικά του γκολ έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στη Μελίκη με την Νάουσα να αντιδρά και να φθάνει στην ισοφάριση με γκολ του Ντέλλα (77') και του Τριανταφυλλίδη (90').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Ζαχαριάδης - Σαμαράς).

Στην διαδικασία των πλεϊ αουτ το Ροδοχώρι νίκησε στο γήπεδο του 1-0 το Μακροχώρι και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία με τον Αχθο Αρούρη να επιστρέφει στην Β'.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα που εξασφάλισε και την κατηγορία στην ομάδα του Ροδοχωρίου σημειώθηκε στο 48' με αυτογκολ του Λιλιόπουλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Γκόγκος - Χριστοδούλου Κ.).

Στο δεύτερο παιχνίδι των πλεϊ αουτ ο ΠΑΟ Κουλούρας κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Κοπανού και έκλεισε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Στο α' μέρος η Κουλούρα ήταν καλύτερη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 42' με τον Τσακίρη ενω είχε και τρία δοκάρια.

Ο Κοπανός με την έναρξη του Β' ημιχρόνου έφερε το παιχνίδι στα ίσια με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Ιντου (48'). Ομως οι φιλοξενούμενοι που δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη με γκολ του Καφετζή στο 70' και του Τσιακίρη στο 89' πήραν τελικά την νίκη με 3-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Χριστοδούλου Γ. - Χαλατζιούκας).

 

Πλεϊ οφ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τριπόταμος - Αγ. Μαρίνα    2-0

Νάουσα - Μελίκη        3-3

Ρεπό: Αγκαθιά

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

1. ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ        63

2. ΑΓΚΑΘΙΑ       61

3. ΝΑΟΥΣΑ       47

4. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ  35

5. ΜΕΛΙΚΗ         31

 

Πλεϊ αουτ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ροδοχώρι - Μακροχώρι      1-0

Κοπανός - Κουλούρα          1-3

Ρεπό: Αχθος Αρούρης

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΑΘ.

6. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ          30

7. ΚΟΠΑΝΟΣ    30

8. ΚΟΥΛΟΥΡΑ  21

9. ΡΟΔΟΧΩΡΙ   19

10. ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ      13


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής